Yes yes yes!

Kvart över nio väckte min man och barnen mig imorse, sen fick jag frukost på sängen. En fin liten rutin vi börjat med på helgerna. Ibland är jag iof iväg med barnen på söndagar då han har sovmorgon, annars brukar han också få frukost på sängen. Lykka tycker det är så roligt att hjälpa till såklart :-)

Jag åt ett ägg, knäckebröd och drack en Gainomax och Celsius. Sen hade jag sån tur att jag fick skjuts till gymmet i regnet. Invigde mina nya träningskläder. Hade såklart inte jackan på mig när jag tränade, var nog så svettigt utan ;-) Körde en halvtimme på crosstrainern (8,5 km) och körde lite styrka innan familjen plockade upp mig igen 45 min senare. Dom hade varit och handlat inför kvällen.gillar min gymväska.... Hela jag är rosa. Rosa väska, rosa skor, rosa flaska och rosa hörlurar, haha.
Kändes iallafall så skönt att vara tillbaka på gymmet och det var precis det här jag visste... en gång räcker för att jag skulle bli taggad igen! :-)
Mina nya skor var jätte sköna också, en enorm skillnad mot mina gamla. snyggare är dom också, bara en sån sak ;-)

Nu har vi varit och köpt lite vin och snacks till kvällen, två kilo godis blev det. Haha! Köpte på det godaste stället i stan, där i polisbacken. Minns såklart inte vad det heter nu, men där har dom tamejtusan allt! Och eftersom jag vet vad baby gillar, mamma och pappa och även jag - så blev det en liten påse ;-) Kassörskan hade full förståelse när jag förklarade att det minsann var Eurovision ikväll ju.
"Men vilken jäkla tur att du sa det!! Annars hade jag missat det, då förstår jag definitivt din storlek på godiset!" Skönt med kvinns som funkar som en själv ;-)

Nu sover hela lilla familjen. Ska väl också passa på att blunda en stund. Känner mig inte jätte trött efter min sovmorgon, men vila ögonen är bara nyttigt ibland.

Kommentera här: