Nu så.

Nu börjar vi nog bli människor här hemma igen. Och med "vi" menar jag lillfisan och jag, givetvis började även hon att spy igår kväll lagom till läggdags. Dock spydde hon "bara" två gånger och sov sedan hela natten. Hon var lite lös i magen imorse sa baby, men annars märks det ingenting på henne idag. Det var med andra ord en kortis hon fick och det är vi SÅ tacksamma för!

Gjorde iordning vätskeersättning igår som baby gett henne några gånger under natten då hon gnällt till, och idag har hon ätit bra. Hon fick macka och te till lunch eftersom jag åt frukost då (låg i sängen till halv ett) & inget annat duger om hon har smörgås framför sig ;-) Och dricker och busar gör hon, så vi behöver nog inte vara oroliga för henne mer.

Jag är fortfarande slut i kroppen, men det tar ett tag innan man blir återställd så jag förväntar mig inte så mycket annat :-)

Baby har varit helt fantastisk dom här dagarna och pysslat om oss båda. Idag är vi glada att det är skitväder utanför fönstret (även om snö är lite VÄL överdrivet), vi har en riktig myslördag och gör inte många knop här hemma <3

Nio timmar.

I går morse vaknade jag efter nio timmars sammanhängande sömn och var som en ny människa. Pigg och glad!

Vet ni vad jag har gjort inatt i nio timmar? Spytt! Jojjomensan... Sju började jag och halv fem tittade jag på klockan sista gången, då hade jag inte sovit en blund därimellan utan antingen hängt huvudet ner i hinken eller på toan. Och jag menar verkligen hela tiden! Det gick MAX en kvart mellan gångerna.

Nu har jag inte spytt sen sista gången där vid fyra-halv fem så jag hoppas verkligen att det är över. Jag är totalt slut i kropp och själ och längtar tills jag somnar. Gick precis och la mig i sängen fort som attsingen innan lillan fick syn på mig, har spenderat natten på soffan och att hon skulle komma upp på morgonen utan att få en morgonpuss av mig finns inte i min värld.

Jag tror att hon och baby ska spendera dagen hemma hos hans mamma för att inte vara för nära, jag hoppas det iaf. Jag lär ju fortfarande få springa på toa iaf, det känns som det.

Hoppas att ni får en fin dag så hörs vi när jag är frisk igen!

(några bilder från igår när vi var ute. Lite roligare än att slänga upp bilder på mitt likbleka ansikte ;-)

Magsjuka.

I 40 minuter hann jag träna idag innan jag började må illa, och nu har jag varit bosatt på toan hela kvällen.

Jag har spytt som en gris och det slutar aldrig...! Hade totalt glömt bort hur avskyvärt det var att ha maginfluensa :-(

Nu håller jag tummarna att Lykka klarar sig...