Ändrade planer.

Vet ni när jag kollade på klockan sista gången imorse, vad den var innan jag somnade? Halv sju!!(?) Yes. När klockan var halv fyra & jag fortfarande inte hade fått en blund, började jag känna mig desperat & tänkte att en dusch brukar ju alltid hjälpa.
Vi hade planer för dagen nämligen. Mannens släktingar skulle komma över från Helsingfors, så vi skulle umgås alla hela dagen. Jätte roligt & det händer ju liksom inte så ofta så det hade ju givetvis han sett fram emot.
Båten är i hamn tio, så jag visste att vi skulle åka vid nio.

När inte duschen hjälpte, gjorde jag allt i min makt för att försöka somna ändå men icke. Halv sex gav jag liksom upp! Tänkte att lillkorven vaknar väl iallafall snart...(han sov dock till närmare halv åtta). Halv sju sa mannen till mig att gå & lägga mig, han tog Liam ifall han skulle vakna så jag kunde varva ner. Så i med öronpropparna så lyckades jag somna sju!

Jag har sällan sömnsvårigheter, och lyckas ändå alltid fånga åtminstone en timmes sömn. Men inatt fick jag INGENTING! Han tyckte inte jag skulle följa med idag, så nu har dom åkt själva till Sthlm och terminalen för att möta upp dom.
Skönt på ett sätt eftersom jag är en levande zombie idag, men känns så j-la typiskt att det skulle bli såhär just inatt när vi faktiskt hade planer idag.

Suck! Ska äta lite frukost och sen lägga mig och lyssna på podcasts. Hoppas på att somna om några timmar igen.
Hoppas att ni får en härlig söndag!

Lördag.

Imorse när jag vaknade vid tio var det alldeles tyst här hemma. Mannen min hade gått ut med barnen i det härliga vädret & jag kunde smyga upp och äta frukost i lugn & ro :-)

Det ser ut som en riktig tattarlya hemma hos oss idag. När vi köpte våran soffa förra året så hade vi i tanken att vi ville ha en STOR soffa där vi alla skulle få plats utan problem, även när vi har stora familjen på besök. Och den är verkligen stor & har uppfyllt våra förväntningar, vi älskar den! Men eftersom vi inte har någon tv i sovrummet (jag är lite emot det, men när lillebror flyttar ut tror jag nog vi skaffar en iallafall), kan det ibland kännas som att jag & mannen ligger så långt ifrån varandra i soffan på kvällarna. En bra lösning på problemet är madrasser mitt på golvet! Haha. Så igår lånade vi mina föräldrars extra madrasser, tog bort vardagsrumsbordet & satte madrasserna mitt på golvet nedanför soffan :-) Där lade vi oss när barnen somnat & påbörjade vårat "Game of thrones"- maraton. Så mysigt! Och vi struntade i att ta bort madrasserna igen eftersom vi visste att våran prinsessa här hemma kommer älska det. Och mycket riktigt :-)

När dom kom in igen från uteleken låg vi alla fyra och mös tillsammans.
Nu ligger mannen & Fisan och vilar, lillgubben har precis vaknat och ligger och äter nu. När vi är vakna & redo ska vi hälsa på lillebror och ta en fika hos honom i eftermiddag. Lykka sken upp som en sol när jag sa att vi skulle hälsa på morbror Dick idag. " Diiiiiick!!" Tjoade hon & blev superglad :-)

Så fort fisans hosta blivit lite bättre ska vi åka till stranden och bada. Hon är betydligt bättre redan, men vågar ändå inte ha henne att bada ännu. Några dagar till, sen så :-)

En vecka kvar.

Så var det bara en vecka kvar till semestern, underbart! Har ni några planer? Vi ska på Iron Maiden + Sabaton den 13:e Juli - superskoj & jag tjöt av glädje när Sabaton gick ut med att dom skulle vara förband! :-) Deras "Carolus Rex"-skiva är bland det bästa som släppts på svenska.
Sen två dagar senare åker vi till Finland i drygt en vecka. Sen ska vi till Åland också. Vi har två veckor iväg & tre veckor hemma - ljuvligt :-)

Just nu ligger barnen & sover. Liam på min arm & Fisan i sängen. Hon bara jublade när jag frågade om hon ville vila idag, haha. Ombytlig ;-) Kissandet på pottan har fortsatt utan problem idag, jag har inte ens behövt säga nånting utan hon har satt sig helt själv. Så duktig!

Förmiddagen spenderade vi ute i solen & Fisan och jag åt varsin glass.
När mannen kommer hem om nån timme ska vi åka & handla inför helgen & sen står mys på schemat <3