Regnet vräker ner.Mina planer om att gå ut på eftermiddagen blev ganska förstörda då dom mörka molnen tog över hela himmelen. Och det tog inte lång tid från att vi vaknade till att det började regna, vilket det fortfarande gör.


Lykka visade dock ganska tydligt att hon tyckte att vi skulle gå ut, flera gånger sprang hon till hallen & hämtade mina skor för att placera dom vid mina fötter. Och gjorde hon inte det, så sprang hon ut till hallen, pekade på sandleksakerna & ropade "Dääähhh"! Haha. Skruttfia <3 Jag hatar dagar som den här, dagar när man inte har den vanliga energin att lägga ner på henne. När man knappt orkar gå ur sängen, samvetet äter upp en inifrån. Helt onödigt egentligen, jag vet ju att hon också behöver ha en lugn dag då & då och att det inte är något hon mår dåligt över. Men ja, vem har sagt att känslor är logiska? ;-)


Hon somnade iallafall efter två sekunder som vanligt. Hon fick ju lite ny energi när baby kom hem från jobbet, han busade & sprang med henne som en tok som vanligt så hon blir ju trött oavsett hon är inne eller ute.


Jag känner mig fortfarande trött i både huvudet & kroppen, halsen gör ont emellanåt och kroppen likaså. Jag har låtit bli att ta Alvedon eller Ipren i hopp om att det verkligen ska bryta ut om det är det som är tanken. Men det lär väl visa sig. Helst av allt hoppas jag givetvis att jag vaknar imorgon efter en god natts sömn och är frisk!
Vill ta en morgonpromenad, gå ut och få frisk luft och röra på mig. Jag fullkomligt hatar såna här dagar. Suck!


Baby är iväg & tränar och skulle stanna till vid nån butik och handla en vaniljkesella åt mig, mums. Så det väntar jag på, sen ska jag nog krypa ner i sängen och titta på "Unga mödrar". Jag har missat en massa avsnitt så har en del att ta igen nu :-) Givetvis avslutar jag med att läsa boken jag håller på med (Jag älskar dig inte). Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den....? Har kommit längre än halvvägs men känner mig bara frustrerad på kvinnan i handlingen och förbannad på mannen. Får se hur den artar sig...


(Skruttfian ute i regnet för några veckor sedan. Att hoppa i vattenpölar är bland det bästa som finns, och att ha på sig sina gummistövlar älskar hon! )Inte helt kry.

Jag mår sådär idag, vaknade upp och hade ont i lederna och så trött att jag hade lust att gå in till Lykka & tala om att jag sjukskriver mig idag. 20 min tog det för mig att komma ur sängen, då hade jag somnat om varannan minut och till slut hade Lykkas sångregister tagit slut så hon började skrika i olika tonlägen istället. Mitt förståndiga jag stängde inte av babywatchern (som mitt oförståndiga jag gärna gjort), utan kvart över sju var det bara att göra morgon.


Jag mådde lite halvkasst igår kväll när jag skulle sova och vaknade inatt nån gång och var kissnödig, då frös jag och skakade som ett asplöv. Så nåt skit har jag i kroppen. Halsen är tjock på mig också så det är bara att försöka undvika att ge fisan pussar på munnen.


Eftersom jag mår som jag gör så hade jag ingen större energi till att gå utanför dörren, så jag har försökt underhålla prinsessan bäst jag kan. Som tur är är hon världens enklaste unge, lite vatten bara så är hon nöjd. Så det har blivit vattenfärg och diskning (varav det sistnämnda mest gick ut på att plaska och kasta skum på golvet, vi skrattade nog lika mycket båda två :-)


Är lite ledsen att jag skulle bli risig just idag, i e.m hade vi nämligen en middags-dejt med Zache och Cissi på stan! Saknar dom båda och hade verkligen sett fram emot det. Hoppas dock vi kan ta det nästa vecka istället så jag får mysa med lilla Z, det var alltför länge sedan! <3


Nu vilar lillan och jag ska passa på att göra detsamma.Spännande kväll.

Det är vad jag har att se fram emot, en spännande kväll! Ska nämligen till Eskilstuna och gå på seans för första gången :-) Mamma har varit på den här kvinnans seanser förut och säger att hon är jätte duktig! Hon heter Wendela och brukar även vara med i "det okända" där jag sett henne och tycker att hon är bland dom bästa! Jag ser fram emot det som tusan och även om man själv inte skulle få kontakt med någon så är det ju helt klart en häftig upplevelse :-)


Nu sitter smurfan och äter mellis, hon doppar kexet i yoghurten (vilket innebär att hela handen åker ner i yoghurten emellanåt) och sen kladdar hon på magen. Hon blir så fin så ;-)


Vi kom precis in efter att ha varit ute och lekt i 2,5 timme på gården. Lykkas kompisar var ute idag också, både tvillingarna Emma och Emil och även Benjamin (dom är alla i ungefär samma åldrar) så hon hade fullt upp :-)


Jag väntar på att baby ska komma hem så jag kan hoppa in i duschen och sen börja röra mig. Kommer inte vara hemma förrän sent ikväll så vi hörs imorgon igen!


(häromdagen köpte vi en "ny" vagn till smurfan. Vi köpte den av ett par som ville bli av med den så fort som möjligt. Den är i kanonskick och vi fick med regnskydd, myggnät och vindskydd i samma färg för ett tokbra pris! Fisan sover som en prinsessa i den och älskar sin nya vagn och vi är också toknjuta med köpet och är glad att vi inte köpte någon Brio Race :-)
Dessutom är den rosa/svart så den kunde knappast passa oss bättre ;-)


https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/757060/images/2012/pic_204665086.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/757060/images/2012/pic_204665086.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/757060/images/2012/pic_204665086.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/757060/images/2012/pic_204665086.jpg" class="image">