Värmland.


Godmorgon!

Så var det fredag igen. Men den här helgen ser lite annorlunda ut för våran del, jag & Lykkis ska följa med mina föräldrar till morfar i värmland över helgen. Men baby stannar hemma, han ska nämligen till Eskilstuna för att spela in musik imorgon hela dagen. Så det blir första gången han är utan lillskruttan en hel helg & han ser inte fram emot det ;-)
Även om vi kommer att sakna pappan i huset så ser jag verkligen fram emot helgen. Jag ÄLSKAR värmland & saknar morfar, så det ska bli riktigt mysigt att komma dit igen. Sist vi var där var på påsken & då var lillan inte mer än 4 månader, så hon känner garanterat inte igen sig.

Gårdagen var riktigt mysig den också. Vi hade nämligen dejt med Cissi & Zache, och igår var även en till tjej med från Cissis mamma-grupp. Melinda med hennes Alexander som är 1 vecka äldre än Lykka, han var dock lite blyg av sig så det var ändå mest Zache & lillan som härjade runt. Så roligt att se att dom minns varandra nu :) Zache sken upp som en sol mot nyvakna Lykka & utbrast "Eeeeejjjj" (Hej!) & skulle klämma på henne på en gång. Haha! Sötnos. Vi spenderade några timmar på Barnens Hus & sen gick jag & Cissi till Nancys för att äta lite. Efter en stund kom även baby dit när han slutat jobbet. Jag skulle kunna leva på deras kyckling&Curry-smörgås, den är så ljuvlig!

Nähä, nu ska jag fortsätta packa här hemma medans lillan sover sin förmiddagstupplur. Hennes sovrutiner har blivit "normala" igen, både på nätterna & dagarna och det är vi tacksamma för! :-)

Hoppas att ni får en trevlig helg så hörs vi på söndag igen!

(Lykka älskar läsk, all läsk men favoriten är ändå Loka eller Ramlösa med någon god fruktsmak. Men visst är det väl roligt att hon alltid lyckas få det att se ut som att hon tycker det är skitäckligt, samtidigt som hon gapar efter mer? Haha. Och hur sött är det inte att hon alltid klappar händerna när man säger "tack tack för maten". Gullunge)

Lika länge inne som ute.


Idag blir våran älskade prinsessa 9 månader. Hon har alltså varit ute hos oss i den stora världen lika länge som hon gjorde sig hemmastadd inne i min mage. Det är helt galet! Nio månader i magen kändes som nio år & nu har dom här nio månaderna känts som nio dagar. Tänk att samma tidslängd kan kännas olika... Men först längtade vi som galningar, och nu njuter vi av varje dag, timme, minut & sekund sen hon kom ut till oss.

Hur kan jag någonsin beskriva kärleken som jag känner för henne, den lilla flickan som varje dag förgyller mitt liv? Hur kan jag beskriva hur jag känner varje morgon jag vaknar och jag får se hennes ansikte skina upp som en sol bara av att höra mig säga "godmorgon"? Hur kan jag någonsin beskriva hur jag fylls av kärlek bara av att titta på henne? Stoltheten, glädjen & kärleken till henne är större än livet i sig. Det finns ingenting vackrare, skörare & mer fantastiskt än att ha henne vid min sida. Och jag är så otroligt tacksam & STOLT att hon är min dotter! Varje dag, resten av mitt liv ska jag göra allt i min makt för att finnas där för henne. Hon är mitt liv.
Lykka Hilja Margareta Kuusela - den stora kärleken i mitt liv.

Tack älskade unge för att du är min!

Ikea.


I förrgår var vi på IKEA.
"Jag ska bara köpa blockljus, värmeljus & barnsäkra prylar älskling!" var mina ord till baby när jag pratade med han i telefonen strax innan vi åkte iväg. Jomen tjena.... Två timmar senare hade jag fyllt en kundvagn! Haha. IKEA är livsfarligt, iallafall för kontot ;-) Men jag anser som så att det jag köper nu är ändå sånt som vi kommer att behöva köpa sen när vi flyttat, och det är ju bra mycket bättre att köpa saker pö om pö än att behöva öppna hela kontot samma månad vi flyttar. Visst? Precis!

Jag handlade givetvis mest till Lykkis & hennes blivande rum. Jag skulle kunna köpa varenda rosa pryl jag hittar, jag älskar rosa! "Det kommer att vara som att kliva in i en stor rosa, fluffig dröm när man klivet in i Lykkas rum", sa Lina i måndags när hon var här. Men jag ska verkligen försöka att inte överdriva ;-) Rosa & vitt ska det vara, det vita får liksom väga upp lite så att det inte ser ut som att någon har spytt ut rosa när man öppnar dörren.

Till oss köpte jag en ny badrumsmatta, en ny tv-bänk, värmeljus, blockljus i vitt & lila (till vardagsrummet), handdukar, toaborste, vinglas & ölglas.
Till Lykka köpte jag en matta, en sänghimmel, tavelramar i rosa & vitt, förvaring till hennes leksaker & gardiner.
Lite fanns det på deras hemsida, men inte allt.


Och våran nya tv-bänk:


Vi har ju lack-serien i brunsvart i vardagsrummet så den tv-bänken kommer att göra sig kanon! :-) Men vi har inte packat upp den, utan det får bli när vi flyttat. Varför kan det inte bli december typ nu? Åh, vad jag längtar!