Värdelös.


Jag vet att jag är helt värdelös på att blogga för tillfället. Men när baby är ledig & hemma vill jag passa på att vara med honom så mycket som möjligt.

Kikar iallafall in & talar om för er att inget Pyre har tittat ut ännu. Idag är det bf+8 & vi var på UL imorse. Vikten uppskattades att ligga på 3390 gram & fostervatten fanns det så det räcker. Men om våran envise skruttunge inte har tittat ut innan måndag så blir det igångsättning då. Det känns verkligen hur skönt som helst att ha fått ett slutdatum! Både baby & jag är så mycket gladare och nu kan vi liksom längta på ett helt annat sätt :-)
Givetvis är vi fullt medvetna om att Pyret kan få för sig att komma tidigare, & med tanke på mina sammandragningar och förvärkar jag har haft dom två sista dagarna så är det definitivt ingen omöjlighet. Men det känns som att stressen har lagt sig, nu vet vi att om en vecka har vi garanterat vårat älskade barn hos oss <3

Nu ska vi titta på "Skönheten & Odjuret", så fort baby lekt klart med sin nya lur han köpte idag ;-) Till det blir det ost & kex.
Ett längre inlägg kommer imorgon!
Tänkte bara....


...kika in & tala om att Pyret inte kände för att fira jul i år. H*n väntar helt enkelt med det till nästa jul & beslöt sig för att det var alldeles för trivsamt i min mage för att vilja kika ut. Så vi väntar fortfarande med spänning på Liten :-)

För övrigt så var julafton helt underbar & jag älskar verkligen min fina familj & fästman <3
Men mer om julen vid ett annat tillfälle!
Nu ska jag krypa ner i soffan, äta julgröt & mysa med min karl.

Hoppas att ni har en fin jul! :-)

Dan före dopparedan!


Kom hem för en liten stund sen, har varit iväg med farsgubben. Han var snäll & skjutsade mig till barnmorskan nu på förmiddagen för att kolla äggvita & blodtryck. Idag hade jag ingen äggvita & allt såg bra ut! Riktigt skönt :-)
Efter besöket hos bm så åkte vi & handlade lite & jag hämtade ut ett paket, en julklapp till baby. Nu har jag en sak kvar att fixa på stan idag till honom så är jag helt klar med julklapparna!

Pappa & jag köpte lite smaskens till kvällen då det blir uppesittarkväll framför Bingolotto. Vi spelar varje år & jag tycker alltid att det är lika mysigt, även fast man liksom ruttnar efter halva programmet. Men det är ju inte bingolottot i sig som är mysigt, det är ju att kura ihop sig i soffan allihopa dagen innan julafton & bara umgås. Det är nåt speciellt över det hela :-)

I eftermiddag ska jag med mamsen ner till H&M och kolla om jag hittar något att ha på mig till imorgon. Har numera ingenting "lite finare" i garderoben att sätta på mig, & på julen vill man ju ha något annat än ett par jeans & en tröja. Dessutom behöver jag köpa lite nytt smink, så en tripp till H&M är behövligt med andra ord! :-)

Baby har slutat sitt jobb redan, men det skulle bjudas på jullunch & delas ut julklappar så han är inte på väg hem ännu. Dessutom skulle han fixa lite på stan innan han kom hem, så  vi åker kanske om varandra. Jag undrar vad han ska göra för spännande på stan ;-)

Idag har jag inga känningar överhuvudtaget att Pyret skulle vara på väg. Och jag håller tummarna att h*n inte får för sig att titta ut imorgon. Av alla dagar att välja på tycker man ju att h*n kan vara lite smartare än så *flin* Men kikar h*n ut så blir vi givetvis lika glada ändå för så mycket som vi längtar nu har vi aldrig längtat efter något tidigare! Det skulle bli världens bästigaste julklapp :-)

Nähä, vila en liten stund & sen slå in klappar och dammsuga lite.
Kommer förmodligen inte blogga imorgon på självaste julafton eftersom den ska tillbringas hemma hos mina föräldrar. Så jag passar på nu att önskar er en riktigt -


                               GOD JUL!