Nuorkarintejagvarasjuklängreochbestämmermigförattblifrisk. Poff!


Hujjeda mig! Känns som att jag har legat i karantän i en hel vecka utan att knappt kunnat andas, idag är första dagen som jag känner mig som lite människa iallafall. Jag hostar fortfarande så att bröstet gör förjävla ont på mig, men inte lika mycket. Febern är borta, tack & lov. Har dock en hel snorfabrik i näsan som vägrar försvinna. Hur mycket snor kan man ha egentligen? Känns som att jag snart snyter ut min hjärna.

Kom hem för en liten stund sen. Har legat sjuker hemma hos mina föräldrar eftersom min älskling varit i Kallhäll på kvällarna hos en vän & hjälpt honom kakla om sitt badrum. Och när jag är sjuk klarar jag inte av att vara ensam, klarar inte av för mkt sällskap eller prat heller. Så det var precis perfekt att ligga i lillebrors rum (som aldrig är hemma) & veta att det var folk i lägenheten. Mamsingen är dessutom så go så hon kom & knackade på dörren med jämna mellanrum och frågade om jag behövde någonting, gav mig något att äta, dricka os.v.. Pappa låg också nerbäddad inne i sitt rum framför tv:n med feber & samma skit som jag. Men idag mådde han också bättre, så vi orkade t.om kolla på film & umgås med varandra en stund innan han skjutsade hem mig *flin*

Baby ringde mig nyss & sa att han var på väg hem, skönt att han slutar tidigt idag när det är fredag & allt. Fredag & pengahelg, ljuvligt! Visserligen hade vi ju tänkt att gå på bio, ut & äta och dansa eller nåt annat skoj & dessutom åka till IKEA på söndag - men jag orkar ju knappt gå ett varv i lägenheten utan att bli andfådd, så det får bli nästa helg.
Var dessutom bjuden på tjejkväll imorgon hemma hos en vän, men som sagt - orkar inte med någonting. Vi får träffas på tumanhand snart istället & ta en öl och snacka skit. Nu vill jag bara koncentrera mig på att snyta ut allt snor, sluta hosta & bli människa igen! Förmodligen blir det storhandling på söndag ifall farsgubben känner att han orkar köra, skönt att fylla på alla skåp igen som har börjat eka.

Ikväll blir det film (Disney's "Up"), godis & ljus - myyyys med andra ord! Två dagar utan min älskling känns som en evighet.  Bajskorv.


Jag är fortfarande sjuuuuuk! :( När jag hostar känns det som att jag har ett öppet sår i bröstet, jag har feber till & från & orkar verkligen ingenting. Ligger nerbäddad i soffan & kollar på tv och film, det har blivit några filmer nu dem senaste dygnen, nice! Kommer verkligen in i perioder med mitt film-tittande, men efter Falk-filmerna har det rullat på :) Dessutom går det ju så mycket skit på tv:n nu för tiden, så antingen stänger vi av den & spelar spel eller så kollar vi på film istället.

Skrev ju igår att baby inte hade kommit till jobbet ännu på förmiddagen, & han kom aldrig dit heller. Han kom hem istället strax efter tolv, pg.a av SL. Hela stockholm stannar bokstavligen upp för att det är minusgrader & snö utanför fönstret! Jag bad honom kolla på hemsidan nu på morgonen innan han skulle bege sig iväg igen ifall det var samma kaos idag, och mycket riktigt...Så idag stannade han hemma (och då är det ändå bara -10 idag, men trafiken fungerar ändå inte).
Tur för mig på ett sätt att han är hemma & pysslar om mig när jag mår sådär, kanske inte lika kul för honom *flin* Skämt å sido, jag är inget monster fast jag är sjuk. Men klart att det är bittert att vara hemma pg.a lokaltrafiken som stannat!(?) Man förlorar ju trots allt pengar.

Nu är han iväg till affären & jag ska gosa ner mig i soffan igen, orkar inte sitta upp mer.

Sjuker.


Jag är sjuuuk! Och jag hatar't :( Jag har en hosta om river ur lungorna & feber till och från. Så från och med idag är jag & soffan bästa vänner. Kände mig redan risig igår, men hoppades att det bara var en släng för dagen, liksom. Men icke... Och baby har åkt till jobbet, han som annars är helt underbar på att pyssla om mig. Bäddar in mig i täcken, ser till att jag dricker, masserar mitt huvud os.v...Så go <3

Han ringde för ungefär en timme sen btw, då hade han fortfarande inte kommit fram till jobbet!(?) Jävla SL. Dom är totalt värdelösa, han åker hemifrån lite över sex & klockan nio är han fortfarande inte framme. Alla pendeltåg var försenade, alla tunnelbanor som åker utanför tunnlarna så att säga var inställda & ersättningsbussarna tog god tid på sig & dessutom var det helt sjukt mycket folk så det räcker knappast med en. Så han stod fast nånstans utanför Stockholm & kom ingenstans, inte tillbaka & inte framåt. Jag ska ringa han om en stund & höra hur det går...

Helgen har som vanligt gått alldeles för snabbt. Men den har varit så mysig! I fredags drack vi vin, spelade spel & bara umgicks. I lördags var det snöstorm så det var filmrace som gällde & min andra nya stora kärlek - Ballerina kladdkaka (Yummie! Skulle lätt kunna bli fet på dom, tur att man bara äter skit en dag på helgen *flin*). Igår bakade jag scones till frukost, det var helt ljuvligt! Sen var det film igen, vem vill vara utomhus när det är 16-? *flin* Mysigare att stanna i soffan och bara gosa. Dessutom mådde jag inge bra redan igår.

Nu ska jag bädda ner mig igen & dricka lite te.