I love when you do that Hokus Pokus to me <3


Nu har jag precis städat & poppar Roxette för fullt i högtalarna. Kult-musik! Det doftar verkligen rent i hela lägenheten nu, skönt till helgen att ha det rent & snyggt hemma. Baby är på väg hem redan, han var tvungen att sluta tidigare för att gå förbi banken så han är nog hemma snart - jag gillar't. Och det är fredag idag mina vänner! Fredag - underbart! Det blir en lugn helg. Ikväll ska jag hejja fram Sverige till semifinal i hockey-VM. Hur coolt är det inte att jag faktiskt har en gammal klasskompis som spelar i landslaget? Tufft va...? *flin* Nåväl, tittade på matchen igår & det var tokspännande. Jag är inte sportintresserad i vanliga fall direkt, men hockey & fotbolls-VM tycker jag faktiskt är riktigt skoj att titta på. Baby var helt knäckt häromkvällen när vi tittade på Finland - USA & finnarna fick stryk. Mer knäckt är han över att jag inte hejjar på Finland. Jag må vara mer finne än svensk, men jag sviker inte mitt land. Icke! Haha. Ska bli kul sen nån gång i framtiden när Finland möter Sverige...Då lär det väl bli världskrig här hemma *flin*

Igår var vi ju hemma hos morbror & firade honom. Åt goooood cheescake [mumma] & chokladbollar. Det var trevligt & morbror & kusinerna är alltid lika goa. På väg till morbror träffade vi även min andra faster, så ja...nu har baby träffat hela tjocka släkten. Haha.

Imorgon ska vi till Brandbergen & röja i lägenheten igen. Det är dock inte mycket kvar, det är mest källaren som ska rensas & sen är det möbler som ska slängas. Det vi ska ta med hit är tv:n, tv-bänken, en byrå till hallen & köksmöblerna som vi ska ställa i källaren & ha sen när vi flyttar till tvåan. Han har jätte fina köksmöbler där bordet är i glas, men jag gillar mina "bar"-möbler också. Få se hur köket ser ut i den lägenheten helt enkelt :)

En helt sjuk sak som händer med mig dagarna innan jag ska ha mens är att jag drömmer helt osannolika drömmar, det finns verkligen varken huvud eller fötter på dom! Och jag snappar upp allt i min omgivning som hänt under dagen & sen drömmer om det på natten...Som igår t.ex. Morbror fick Per Morbergs kokbok [ni vet han "vad blir det för mat?" snubben från 4+]. Jag tokgillar att titta på honom, just för att han verkligen är sig själv & har hur skön personlighet som helst. Så igår stod jag & bläddrade och läste lite i boken. Han har med dagboks-anteckningar i den & bilderna är jätte fina, så jag gillade den verkligen. Och vet ni var jag drömde inatt då...? Jo, att jag hade sex med honom! Haha, med Per moberg liksom! Och sen blev jag jagad av hans oxtokiga fru som [givetvis] kom på oss och sprang grinandes och försökte få fast mig. Så otroligt skadad dröm...Men det känns fan inge bra att drömma om sexdrömmar med andra & sen vakna upp bredvid min karl. Det känns som att jag varit otrogen, fast att jag vet att det liksom bara är en dröm & inget man kan styra över. Men sjukt är det.

Pratade länge med Miimsan i luren idag, alltid lika skoj. Vi kom fram till att vi inte träffat varandra på över två månader! Det är fanimej helt sjukt. Jag saknar henne, min stjärna <3 Vi får styra upp nåt snart för mimmi-abstinensen är fan inte att leka med ;)

På måndag ska jag på introduktion på ett nytt ställe [igen]. Det är en gammal arbetskompis till mig som blivit gruppledare på ett ställe här i stan & hon ringde mig igår och frågade om jag var intresserad av att börja jobba där. Hon är störtskön så jag tvekade inte en sekund. Skönt att ha flera ställen med jobb att välja på, då blir man inte lika lätt uttråkad heller.

Nu ska jag pussa på katten som är en riktig kelgris.
Farväl!


Per Moberg - mannen i mina drömmar. NOT! Haha.