Mat.


Idag kom jag alltså igång med träningen igen efter helgen, dock blev det inget gymmande men en pw & det är alltid skönt med omväxling! :-) Man blir så skönt trött av promenader & det är så otroligt uppfriskande med frisk luft. Nästa träningspass blir på torsdag, hoppas på mindre folk på gymmet då så man kan gå dit utan att behöva slåss om maskinerna. Men i "värsta" fall får det bli en powerwalk igen och övningar här hemma på bollen, funkar det också - helt klart!


Dagens:

Frukost: A-fil med kanel
Lunch: Kyckling och Currygryta med potatis
Mellis: Två finncrisp med ost
Middag: En proteindrink
Kväll: Lätt A-Fil med kanel & en knäckemacka med ost

Tisdag.


Höll på att skriva Onsdag som rubrik hela tiden, det känns lite som onsdag idag. Men sån tur har man inte, fortfarande tre dagar kvar till helg alltså ;-)


Det blir mycket bloggande från Iphonen nu har jag märkt, men det är ju så smidigt! Bilderna kommer upp på en gång utan att man behöver sladda in dom i datorn & man kan blogga när som helst, hur som helst. Men det tråkiga med det är ju att det inte går att kommentera, fast vad gör det egentligen. Jag bloggar ju för min egen del & tycker faktiskt att min blogg har blivit roligare sen jag bytte mobil. Den har blivit lite mer levande :-)


Idag spenderade vi hela förmiddagen med att mysa & busa, laga mat & leka. Sen efter lunch-vilan gick vi hem till mina föräldrar och lånade tvättmaskinen. När mamma kom hem gick vi hem till oss igen så jag fick byta om & sen blev det en timmes powerwalk i kylan! Fy tusan så uppfriskande :-) Det var så mycket folk på gymmet idag att varken jag eller mamma hade någon större lust att träna där, men en uppfriskande promenad kändes nästan skönare ändå.


Imorgon ska jag & lillskruttan möta upp Cissi & Zache för lek och bus på Barnens Hus, dom har äntligen öppnat efter nyår. Dock är det mycket färre & kortare "öppet hus"-tider, så man får passa på när man kan och när dom har öppet.


Baby står i duschen nu, sen blir det sängen. Ska försöka komma i säng tidigare numera, har varit dålig på det ett tag. Mycket för att jag legat & stressat upp mig över att lillan ska vakna när som helst, men nu har hon sovit som en liten gris dom senaste två nätterna så det kanske har vänt nu? Dessutom dregglar hon inte lika mycket längre, den 10:e tanden bak i kinden har ju också varit på väg ner (det var alltså inte bara den 9:e som jag trodde). Får ta en titt i hennes mun imorgon och se om den spruckit igenom :-)

Godnatt!


(Ja, jag kan säga godnatt eftersom jag alltid tidsinställer mina "kost & tränings"-inlägg. Så det så.)

Kall morgon.

Det är nästan tio minus ute, brrr!
Inatt har vi sovit som stockar allihopa, så skönt. Dock fick inte baby någon bra start på morgonen då hans nya telefon dött under natten och vägrar starta igen. ( HTC är bara skit, man ska ha ajfån) Det gjorde ju givetvis att inte klockan ringde och han vaknade samtidigt som mig, till lillans ljuva stämma som sjöng i babywatchern.
Svordomsvisan som upprepade gånger kom ut ur hans mun var definitiv inte till för små barn, så ibland är det tur att hon inte förstår precis allt ;-)


Men baby är inne i någon otursfas igen, han kommer in i såna emellanåt då liksom ALLT går emot honom. Igår när han snurrade runt inne i Stockholm för första gången själv, tvärdog bilen mitt i en korsning. Så där blev han ståendes och fick hjälp av lapplisor att putta bort bilen i väntan på att bli bogserad. Tror ni han var nöjd eller? Stackaren. Hela dagen gick åt till att åka till Tyresö för att fixa lånebil o.sv

Knappt så jag ville släppa iväg han till jobbet imorse, men får hoppas på en bättre dag idag för honom trots att den började skit.


Nu ska vi äta frukost, min lilla smula och jag. Såhär läckra är vi idag förresten ;-)