Årets sista dag.

Idag är det den sista dagen på 2012 & när vi vaknar imorgon är det början på något nytt! Jag tycker att januari är en fruktansvärt tråkig månad egentligen, men att vi är på "rätt sida" av året då vi går mot ljusare tider & då lillasyster faktiskt snart är här - gör ju det hela lite bättre så klart :-) Tänk att det snart är vår! Tänk att vi då är fyra i familjen. Och tänk att jag då blivit faster till en liten pojke - vad mycket fantastisk förändringar som kommer att ske nästa år!

Och när jag ser tillbaka på året som gått gör jag det med glädje. Jag tog tag i mig själv, med träning & kost och allt vad det innebär och började må så bra som jag aldrig tidigare mått, så härligt! Sommaren kom & en oväntad, men glad, överraskning på stickan blev det som visade att vi var gravida! Större chock har jag nog aldrig fått ;-)
Semestern var härlig, dock kunde vi fått bättre & varmare sommar. Men vi norpade iallafall åt oss sommarens sista vackra dag den 25:e augusti då vi gifte oss & jag blev fru Kuusela.
Jag började på nytt jobb & Fisan började på dagis, vilket resulterar i en höst med mycket förkylningar som avlöst varandra. Jag tycker det känns så skönt att hon spenderat mindre tid där under vintern & hoppas att hon byggt upp sitt immunförsvar lite inför nästa år.

I det stora hela har vi varit friska & glada och det är huvudsaken! <3

Kvällen blir lugn då jag börjar känna mig risig. Hostar & är febrig. Inte för att vi hängt i takkronan även om jag varit frisk direkt ;-) Nyår är inte samma sak som den var när man var yngre, jag firar den helst med familjen och nåt gott att äta & dricka. Och precis så blir det i år! :-)

Jag önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR & hoppas att ni får en fantastisk kväll!

Vecka 31.

Idag går vi in i en ny vecka igen. Vecka 31 & det är nu bara 69 dagar till bf. Det känner helt galet! :-) Men SÅ skönt att det börjar närma sig, vi längtar alla här hemma. Janne satte handen på min mage idag & sa hur underbart det ska bli att få upp den där kladdiga lilla varelsen för första gången, att få se henne. Och när jag tänker på det så blir jag helt varm i kroppen.

Har börjat fundera en del på förlossningen. Jag är inte rädd, men ser inte fram emot det heller. Det är mest för att jag är orolig att jag ska behöva hålla på lika länge denna gång, även fast andra barnet som oftast går fortare innebär ju inte det att det gör det för just mig. Men jag tänker ändå faktiskt mest på hur häftigt det faktiskt är, för konstigt nog så har man ju nästan glömt smärtan :-) (tur är väl det). Det finns ju inte häftigare än att klara av en förlossning & få upp sitt barn på bröstet för första gången. Jag känner mig så tacksam att jag ska få uppleva det igen!

För övrigt så mår jag bra. Har liksom inte så mycket nytt att komma med. Hade halsbränna här i veckan, men det var snabbt övergående. Vill kräkas när jag böjer mig framåt för att knyta skorna numera, det trycker på så att kräkreflexerna kommer på en gång. Men så har det varit ett tag. Mina cravings som jag har haft har försvunnit. Apelsinjuice, choklad, saltlakrits, Mc'Feast, pulvermos... Just nu har jag inget speciellt, är dock törstig & dricker mycket vatten. Känner mig stor & klumpig och vissa kvällar spyr jag galla till baby över att jag inte kan röra på mig, ligga hur jag vill eller att kroppen värker. Jag är höggravid med andra ord ;-)

Prinsessrum.

Idag kom min kära mor hit för att hjälpa mig med Skruttans rum. Efter jul & födelsedagen var det allt annat än struktur där inne, det var kaos & i stort behov av ommöblering för att få plats med allt! Och så bra det blev sen då :-) Jag fullkomligt älskar att hennes sovhörna blev mot den fina tapeten nu & med den nya sänghimmelen som hon fick av momme & moffa i julklapp. Hon tyckte själv att det blev bra & det förstår jag.

Det blev bortrensat en hel del, både sånt som ska kastas & en säck med leksaker till lillasyster. Det blev så mycket mer utrymme & nu fattas det lite tavlor på en vägg & en till hylla för att få upp lite mer saker, sen är jag nöjd.

Tusen tack finaste mamma/mormor för hjälpen idag! <3