Packat & inte alls klart...


Det har inte blivit mycket bloggande på sistone, det är för att inte datorn har varit ikopplad. Vi har inte heller haft någon stor lust att koppla in datan eftersom vi just nu lever i en arbetsplats med grejer precis överallt.
Igår städade vi iallafall ur våran gamla lägenhet, idag hade vi slutbesiktning & imorse lämnade vi tillbaka nycklarna. Så fr.om nu har vi bara den här lägenheten att koncentrera oss på & det känns riktigt skönt! Min storebror var här idag och spacklade det sista som behövdes, och nästa vecka börjar han tapetsera & blir även klar då. Så ja...nu ser man helt enkelt ljuset i tunneln & jag tvekar inte en sekund på att det kommer att bli så otroligt tokbra när allt är på plats! :)
Men att bo såhär tär lite grann på en kan jag ju medge. Man hittar ingenting för att allt fortfarande är nerpackat i kartonger & sopsäckar, vi sover på madrass i vardagsrummet med tv:n placerad framför & alla golv är täckta av målarpapper. En arbetsplats helt enkelt...Baby var duktig häromdagen när jag arbetade & målade taken, nu har han två tak kvar & väggarna i köket. Sen ska det som sagt tapetseras & efter det kaklas & läggas golv i köket. Sen kan jag börja leva igen :)

Det blir lite som en lättnad att komma till jobbet & komma bort från röran några timmar. Jag jobbar imorgon & på fredag, sen är det helg igen. Baby åkte iväg till Tyresö idag för att jobba där några dagar. Han ska hjälpa sin vän att få iordning i hans nya gym som ska öppnas. Men pratade med han för en stund sen & det visade sig att det inte fanns alla verktyg som behövs, så möjligtvis kommer han hem ikväll redan. Stackaren, åka till Tyresö helt i onödan är verkligen ingenting man gör bara sådär. Det tar ändå 1,5 timme lite drygt att ta sig dit kommunalt. Nåväl, jag blir glad om han kommer hem igen. Blir likom rastlös av att vara själv, man är så ovan nu förtiden. Som tur är kommer det bara bra program på tv:n ikväll, också en stor fördel med hösten - dom braiga serierna börjar igen! Och ikväll är det dom braigaste seriernas serie, nämligen Grey's Anatomy! *jubel* Dessutom är det "Idol" & det är spännande nu när det är kval-vecka. [Tv-nörd eller vad].

Har fått hem min urläckra jacka nu, så jag väntar på att det ska bli liiite kallare så jag kan sätta på mig den snart. Sååå fin! :) Har önskat mig ett par skitsnygga skor i födelsedagspresent, så jag hoppas att jag får dom. Då har jag liksom en helt ny outfit till hösten *flin*

Nu ska jag prata med min miimsan & sen kika på tävän.
Adios!

Föööök!


OK, det här med att flytta är ingen piece of kaka. Även fast det bara är tre våningar upp. Det krävs en hel del energi & det känns på kvällskvisten när man väl sätter sig ner i soffan. Men idag har vi varit kreativa, vi har fått upp allting förutom tv:n & sängen. Vi får sova i våran gamla lya en natt till, även fast vi tänkt att ha våran första natt i den nya. Men min kära storebror kom upp idag & började spackla, inte mig emot. Ju fortare man börjar, desto fortare blir det ju klart :)

I tisdags var ju baby på begravning, det gick tydligen skitbra att spela & hans bästa vän hade blivit toknöjd. Hur som haver, jag var riktigt flitig hela dagen. Jag packade ner nästintill allting här hemma i kartonger & sen gick jag upp och slipade bort ALLA tapeter uppe i lägenheten, borrade bort alla handtag från garderober, skåpluckor & lådor. Halv åtta var jag hemma igen & nästan dog i soffan. Älskling kom hem vid halv tio, helt slut han också efter en hel dag i Tyresö.

Imorgon ska lillebror komma & hjälpa oss bära upp allting från källaren till vinden. All hjälp är guld värd.
Baby är fortfarande uppe i lägenheten & spacklar, jag har tagit upp alla våra kläder & vikit in i garderoberna där uppe. Känns bra att börja göra sig hemmastadd på riktigt :) 

På lördag ska jag jobba igen. Men det är från kvart i tio till halv fyra, skönt pass. Sen blir det väl att fortsätta i lägenheten. Vi kommer att få bo i ett renoveringsobjekt ett tag, men det är värt det! Jag vet att jag sagt det förut, men jag säger det igen...Vi kommer att få såååå fint i vårat hem! *glad gladare gladast*

Snart börjar Idol. Har faktiskt ingen favorit det här året, brukar ju alltid ha åtminstone en. Men det kanske kommer, spännande är det iallafall & jag sitter fastklistrad som jag alltid gjort :)

Adios!

You know that I could use somebody.


Baby åkte precis iväg. Stiligast i hela världen! Jag tokdregglar när karlar har kostym på sig, samtidigt som jag inte alls skulle kunna se mig själv eller ens tänka tanken på att dejta en kostymnisse. Motsägelsefullt kanske, men jag tror att det är när killar som i normala fall går i "vanliga" kläder klär upp sig med kostym som det blir något extra. Och när Janne , som är den finaste karln på jorden, står framför mig med kostym vill jag knappt släppa iväg honom *flin* Synd bara att det var under tråkiga omständigheter han fick klä upp sig idag. Han var allt lite nervös för att spela i kyrkan. Igår kväll kom det liksom över honom.."Shit vad nervös jag blev nu. Det kommer ju att vara helt knäpptyst i kyrkan & precis alla kommer att höra minsta not jag spelar på gitarren". Men jag tvekar inte en sekund på att det kommer att gå bra, han är duktig & Viktor likaså på att sjunga. Trist att man inte får höra, men å andra sidan går man inte på en begravning frivilligt. Måste vara riktigt tufft för baby att se sin bästa vän begrava sin pappa...

Idag ska jag börja packa. Ska strax ner i källaren och hämta en massa kartonger [om vi nu har en "massa" kvar, annars får jag ta dem enstaka som finns], & sen ska jag upp till lägenheten och riva tapeter. Storebror skulle komma förbi & hämta hans pärmar med tapetprover och räkna ut hur mycket vi behöver. Vi hade totalt glömt bort hallen! Haha. Så igår kväll satt vi & valde vilken färg vi skulle ha där, och det tog inte lång stund så var den också klar :) Skönt att ha en karl som man delar smak med, annars skulle det sluta med gap & skrik för min del...Ibland är jag liksom envis som en gammal kärring & han som en gammal gubbe *flin* Tur att vi sällan tjaffsar.

Utanför fönstret är det grått, kallt, blåsigt & regnigt. Höst? Jajjamen.
Dags att börja dagen, är fortfarande hängig så ska försöka att inte anstränga mig alltför mycket.

Adios!Lyssna på den här. Ljuvlig!