Hemma igen.


Nu har vi kommit hem ifrån Flaggvik. Lika skönt som det var att vara där, lika skönt var det för oss att komma hem. Borta bra men hemma bäst helt enkelt! Och nu ska vi inte fara runt något mer denna semeser, en vecka har vi kvar att bara vara. Visst kommer vi att hitta på små äventyr över dagen, men vi ska sova i våra egna sängar & oj så skönt det ska bli ;-)

Nyss när jag badade Lykka så ställde hon sig upp igen. Hon tittade på mig, tog tag i kanten & ställde sig upp på fötterna. Hon har ställt sig upp två ggr nu under veckan i Flaggvik också, missade givetvis båda ggr eftersom jag låg & sov men det är galet hur duktig hon har blivit! Och det häftigaste av allt är att höra hur hennes ordförråd växer. Nu i badet t.ex tog hon upp en badleksak i vardera hand, sträckte fram den ena till mig & sa "ka-ka". Även om hon säger det om det mesta, så märker man på henne att hon är så medveten om allting och vill att jag ska titta på det hon hade i handen.

Jag uppdaterar mer imorgon. Nu ska jag ta en dusch, skrubba mig rent på kroppen med en skrubbhanske, göra hårinpackning, smörja in mig & sen gosa ner mig i soffan och titta på film med min karl. Vi ska se "Life as we know it" - har bara hört positivt om den så det ska bli spännande!Pics.


Har inte så mycket att skriva, dagen har bestått av sol & bad. Som vanligt grillade vi nu på kvällskvisten och jag sitter här med matkoman från hell! Haha. Nåväl, ska strax hoppa in i duschen och tvätta av mig sololjan.

Imorgon väntas Malmköpings-marknaden & där har jag inte varit på flera år så det ska verkligen bli jätte roligt!
Framför allt nu när man har en liten Lykkis också, kommer garanterat inte att gå tomhänt därifrån kan ju jag säga ;-)

Dom här korten tog jag från altantrappan häromkvällen. Finare utsikt får man leta efter! Och härligare brygga finns nog inte. Kan man bli kär i en plats så är det här min nya kärlek.
Morgonmys i sängen <3


Lykka <3 Glass. (Bodyn hon har på sig är hennes första Calvin Klein-plagg. Hon har en likadan mössa & strumpor också som hon fick av sin farmor. Så söt!)

Barnvakt.


Ikväll, inatt & imorgon bitti har jag & baby att ha barnvakt. Mamma & pappa ska vara barnvakt till Lykka (mest mamma då såklart, pappa håller henne när han får chansen, haha) så imorgon ska vi sova läääääänge! :-) Vi ska sova i gästhuset och dom ska ta vårat sovrum, så vi blir helt ostörda.
Och ikväll dricker vi lite gott utan att direkt bry oss om att vi kanske kommer att vara lite tröttare imorgon.

Idag har vi badat, solen har skinit hela förmiddagen så då passade vi på att plaska omkring. Lillan fick en jätte fin badring av mormor där hon sitter själv och använder den som en gåstol ungefär. Hon tokälskade den & bara skrattade när hon satt däri. Hon älskar verkligen att bada och bryr sig inte ett dugg om att det är lite småkallt i vattnet, så fort hon ser sjön börjar hon springa och sprattla med benen och vill bara hoppa i på en gång! Gosegummsan <3

Hon har börjat få sin tredje tand nu ganska länge och vi har undrat över vart exakt den ska titta fram. Hon har varit väldigt avvisande så fort man försökt att känna med fingret, vilket är ett tecken på att hon har ont förmodligen. Men nu börjar den ena framtanden på överkäken att kika fram så nu vet vi att när som helst kommer den att komma fram ordentligt och det är så sött att man smälter! Redan nu när hon har sina två tänder i underkäken blir man varm varje gång hon ler, hon är så söt att man inte tror det är sant. Min lilla prinsessa.

Nu ska jag dricka min cider, lyssna på musik & umgås med min älskade familj. Idag kom dessutom lillebrors flickvän ut, så nu är vi allihopa här. Storebror + Sara, mamma & pappa, Lillebror + Mirjam & jag + baby <3 Och så finaste Lykka förstås :-)

Bilder kommer upp, orkar bara inte ladda in dom ikväll.

Hoppas ni mår bra & njuter av sommaren!