För fet för ett fuck.

Seriöst
. Igår var jag ett mensmonster som ville gräva ner mig. Idag är jag ett mensmonster som skulle kunna börja storböla varje gång jag tittar mig själv i spegeln. Fy f-n vilket dåligt självförtroende jag får ibland när jag blir ett mensmonster! Helt sjukt. Den vanliga jag som annars brukar rycka på axlarna eller bli förbannad när någon tittar på mig en sekund för mycket, tänker istället att personen ifråga såklart blänger på fettot som kommer gåendes [mig såklart] & vill sjunka genom jorden. Men nån dag till bara - then I'm back.

Imorgon är det fredag gott folk & hur underbart är inte det på en skala? Helt fantastiskt! Att jag dessutom kommer att få världens myspys-helg med världens myspys-karl gör ju inte direkt saken värre *flin*

Och en annan sak...Idag är det exakt en vecka kvar till Volbeat! En vecka! Förstår ni då att tiden går fort? Jösses. Men om exakt en vecka vid den här tiden har jag druckit lagom många öl, är på ett fruktansvärt bra humör & bara njuter av livet och sällskapet [som är världens bästa Lina] och förväntningarna.

Nu ska jag skölja ur mina slingor. Jag sitter här & är fruktansvärt het med den där sling-mössan på huvudet. Det måste vara höjden av sexighet. Ska nog börja ha den till jobbet & införa det som mode. Kan folk gå med axelvaddar så kan väl jag gå med en sling-mössa på skallen *flin*
Kommer nog inte blogga förrän på måndag nu btw. Mitt internet krånglar hemma & det är ju som sagt där jag kommer befinna mig hela helgen. Så ha det bra flickor & pojkar. Kvinnor & karlar. Tanter & gubbar.

Adjö!

<3

Ödet. Det är liksom ödet.
Yes
. Nu sitter gud där uppe & ler ner lite fint mot mig. Han tänker "Nu är det dags för Johanna att äntligen få träffa sin blivande make i verkligheten & det är även dags den blivande maken [såklart] att få titta in i Johannas tindrande ögon & smälta som smör o solskenet". Det är liksom klart nu. I sommar kommer han, mannen i mitt liv. Mike Ness! The King. [Elvis är död, get over it]. Jag blev så glad när jag läste vad Mikaela skrivit igår att jag liksom bara ville skrika rakt ut! Det är ju fantastiskt. Så nu är ännu en sak inbokad för sommaren - först konsert med Social Distortion & sen giftemål med Mike Ness. Jösses sikken sommar *flin* ;) Skämt å sido, sommaren kan omöjligt bli bättre!

Idag är jag ett trött mensmonster som helst av allt skulle vilja hyra en stor j-la grävskopa så jag kunde gräva en djuuuup grop att lägga mig i & täppa igen. Men alla dagar kan inte vara på topp & det här vet jag iallafall vad det beror på & det kommer dessutom att vara bättre imorgon redan - det är ju positivt.

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och väntar på min pappa. Vi ska åka till Malin och hämta min [nästan] splitternya säng som jag ska få av henne. Nice gummibajs! Så inatt kommer jag sova kungligt.
Det kommer jag göra i helgen också. Ska nämligen få besök. J.K kommer hit & spenderar helgen med mig. Hur mys är inte då? Går omkring med ett sånt där fånigt leende på läpparna hela dagarna nu, jag hatar't samtidigt som jag njuter av det. Jag hatar't för jag vet hur irriterad jag blir på folk som har det där pirret i magen & liksom inte kan sluta prata om personen ifråga, precis som jag är nu. Men givetvis är ju känslan underbar - så jag njuter ju av det samtidigt. Jag njuter mest av situationen i sig, det är härligt att ha någon speciell att tänka på som skickar gulliga sms att han tycker om en & som vill umgås och hitta på saker med en. Som man dessutom känner samma sak tillbaka för. DET är ju ovanligt.

Ikväll ska jag mysa med lite choklad framför Grey's Anatomy med Malin <3
Men nu ska jag skala en mandarin & äta upp.
Bye!Det känns konstigt i min mage... Det var längesen.
Ny vecka, nya bravader. Jag kom hem idag, åkte ju till J.K i lördags för att umgås. Och umgåtts har vi gjort - ända fram till idag. Vi hade liksom så trevligt & mysigt att varken han eller jag ville att jag skulle åka igår & eftersom jag var ledig idag, stannade jag givetvis en dag till. Och det ångrar jag inte en sekund. Skulle helst velat sjukskriva mig & stanna kvar där hela veckan *flin* Men man är ju en sån där "vuxen" & tråkig människa med ansvar nu för tiden. Men jösses så mys jag har haft det. Jag kan inte förstå att vi inte träffats på så många år, det kändes inte alls. Allt var så enkelt & naturligt liksom. Hur mys som helst <3

Idag hade jag dessutom en arbetsintervju inbokad klockan 13, så jag fick snällt sätta mig på tåget vid tio för att hinna i tid. Men han hade redan åkt till jobbet & gått upp klockan 5, stackaren. Men snäll som han är lämnade han nyckeln så jag bara kunde låsa & slänga ner den i brevlådan när jag gick. 
Hur som helst så gick intervjun tokbra! Nu vill dom ha ett intyg från mig, sen ska vi boka introduktions-tider. Så jag fick jobbet kan man säga. Flyt! Skönt att komma ifrån äldreomsorgen, därifrån säger jag upp mig omgående när det nya jobbet börjar rulla. Det är på ett kortidsboende för barn. Har aldrig arbetat med barn på det sättet tidigare, så det ska bli intressant & roligt. Alltid kul att prova nåt nytt. Erfarenheter kan man aldrig få för mycket av.

Idag är det måndag & inte ett prupp på tv:n. Helt värdelöst. Nu längtar jag tills Malins ex ska flytta ut så jag kan börja vara där mycket mer *flin* Jag tål inte honom, & han gillar inte mig heller så jag befinner mig inte gärna under samma tak som han. Men nu har hon äntligen lämnat honom & han har skaffat en egen lägenhet som han väntar på att flytta in i, underbart! Hon är värd nån sååå mycket bättre. Någon som respekterar henne & får henne att må bra. Nu är nästan alla mina vänner singlar. Förutom Rebecka då som minsann är förlovad & allt, men det är hon värd! Hon är värd all lycka i hela världen, prinsessan. Men annars så är alla singlar, hur bra som helst ju! *flin*

Förresten, Sandra...Jag gillar att du skaffat en blogg! Det tog lite väl lång tid bara innan du tog ditt förnuft till fånga ;)
Mimmi - jag älskar dig min stjärna. Tusen varv runt jorden!

Nu ska jag fortsätta gå omkring med mitt stora leende på läpparna & bara må bra.


I dina ögon ser jag en framtid, oviss javisst, men det finns ändå något där.
Något mystiskt och outforskat.
Något spännande, något helt underbart.
Jag försöker klä känslan i ord, den där känslan du vet.
Fjärilar i magen är en klicheé, känslan är den där värmen och saknaden du kan ge.
"Carpe diem" säger folk till mig.
Men det är inte dagen jag vill fånga, utan det är dig.