Vecka 18.

Igår gick jag & Rambo in i vecka 18 & den här veckan har rörelserna blivit mycket mer tydliga vilket är så roligt! :-) Fortfarande längtar jag lite till dom riktiga sparkarna som kommer dröja några veckor ännu, men bara att känna den lilla krabaten där inne gör mig nöjd. Faktum är att nyss när jag låg i badet så var nedre delen av magen, precis under naveln, alldeles sne & jag kunde tydligt se vart h*n låg (för stunden, det är ju inte en stilla bebis). Och när jag satte handen så kände jag bebben också, allt blir så mycket mer verkligt nu :-)

På tisdag är den bara en vecka kvar till ultraljud & jag längtar!

Snorigt.

Det var ganska passande att fisan var ledig idag för imorse när hon vaknade kändes hon lite varm (hade dock bara 37,5 så ingen vidare feber) och var förkyld som bara den. Näsan rinner i ett & jag undrar hur det kan få plats så mycket snor i en sån liten näsa...? Hittade hur som helst nässugen ikväll så baby sög som en tok & fick ut en hel del. Hon var uppe en sväng för en liten stund sedan eftersom hon har svårt att komma till ro, men nu hoppas vi på att hon somnar snart.

Bästaste pappa var här idag & satte upp fisans nya rullggardin till rummet (Baby försökte sätta upp den första vi köpte, men det slutade med att den gick sönder. Och jag som trodde att jag gifte mig med en handyman ;-). Sen gick vi till Willys & handlade, imorgon ska jag & Lykka bjuda dom på tacos, baby ska iväg och ha spelning så vi tänker sova hos mamma/momme & pappa/moffa. Mys!

Nu ska jag lägga mig i ett bad & koppla av. Hoppas att ni har haft en fin dag!

50 nyanser av honom.

Idag köpte jag äntligen den omtalade boken "50 nyanser av honom" (50 shades of Grey är originaltiteln). Det är en erotisk novell som väckt uppmärksamhet över hela världen. Jag såg författarinnan på "Skavlan" för några veckor sedan & blev genast nyfiken på boken! Eller på hela triologin rättare sagt, för det finns minsann två böcker till. Jag har alltid varit sån att jag gärna vill läsa en bok eller se en film om det talas mycket om den, vad det handlar om spelar inte så stor roll. Men med det sagt behöver jag ju inte ljuga om jag säger att det är väl alltid skoj att läsa tantsnusk ;-) Haha. Kvinnor föredrar (oftast) att läsa om det & använda fantasin, medans karlarna oftast tittar på det. Eller jag kanske har förutfattade meningar, vad vet jag ;-) Jag lovar att berätta om den när jag är klar iallafall!

Dagen har gått lika fort som alla andra dagar numera. Fisan hade haft en bra dag på dagis & imorgon är hon ledig vilket innebär att vi har helg nu, härligt! Jag & pappa har varit och handlat idag, sen åt vi köttbullar & potatismos vilket var en höjdare ;-)

På kvällen kom Lykkis farmor hit en sväng och hälsade på innan fisan skulle somna. Sen har det varit soffhäng hela kvällen, så skönt! :-)