Kvällsbabbel.


Jag har haft en helt underbar dag i sommarvärmen! Lykkis & jag mötte upp Desi vid halv elva och vid tre var vi hemma igen, så det blev en heldag på stan kan man säga :-) Det har varit riktigt stekhett mellan varven (men jag klagar inte) och ett tag trodde jag faktiskt att det skulle börja åska - men icke! Tack & lov.
Såklart blev det lite shoppande, men bara sånt som var nödvändigt. Ingenting till mig dock, bara en latte på cafeet' vi hamnade på till slut ;-)
Bilder på shoppingen kommer imorgon!

Lillan har varit så glad hela dagen som vanligt & imorgon ska jag försöka fota hennes tand som börjat titta upp ordentligt, den syns varje gång hon ler nu & jag smälter! :-) Tror det kan vara därför hon sovit lite oroligt om nätterna nu några dagar, såklart. Den andra kikar säkert upp snart också, tycker hon gräver runt med tummen på den sidan av munnen nu & dessutom brukar dom tydligen komma i par har jag hört.

Nåväl, nu är jag svettig & äcklig efter gymmande så nu blir det en dusch & sen krypa upp i soffan med min karl. Det blir Big Brother såklart, sista veckan den här veckan. Såg nyss att det var Sara som fick lämna, helt otroligt att mina tre favoriter sitter i finalen! :-) Helst vill jag att Peter ska vinna, men vinner dom andra två gråter jag inga floder direkt. Nånting jag tänkte på dock var att Sara fick ett jäkla tråkigt avslut? Efter 101 dagar fick hon bara kliva ut genom dörren...? Ingen livesändning, inget hurrande, ingenting. Värdelöst! Hade jag varit hon hade jag pekat ett stort finger åt Big Brother. Men det är jag det.

Oj, duscha var det jag skulle göra ;-)
Sötnosen är också med & fikar såklart, med sina mumsiga majskrokar :-)


Men tummen är god den också, iallafall när det kliar i munnen ;-)

Tisdag.


Sitter & funderar lite på vad som hänt med min header? (heter det så förresten, bilderna högst upp?). Dom dyker ju liksom inte upp. Inte mitt "Kärlek & Lykka" heller, fast det var ju iof samma bild. Ser ni det? Om inte får jag fråga min karl ifall han kan hjälpa mig ikväll. Sånt här klarar jag inte av själv.

Natten har varit bättre än förra, men hon vaknade vid kvart i fem & smågnällde lite. Då blev det nappen & sen vände jag på henne. Egentligen vet jag inte om jag behöver gå till henne när hon låter så, men innan jag har hunnit reagera så står jag redan vid hennes säng. Haha. Det är mammahjärnan som kopplas på på en gång ;-) Jag menar, hon kanske bara drömmer eller nåt så är jag där & tar för givet att det är mig hon gnäller efter. Ska försöka att kolla efter inatt ifall hon gnäller till & se om hon slutar efter en stund.

Om en stund ska jag slänga i mig lite frukost & sen ska vi gå ner på stan och möta upp Desi. Lillan har precis vaknat efter sin morgonnap & glider omkring i sin gåstol samtidigt som hon kastar ett öga på Musses Klubbhus på tv:n.

Ikväll ska jag gymma igen, härligt!

Hoppas att ni får en bra dag! :-)Är det något bra på tv:n vrider hon nacken så mycket det bara går, för än
har hon inte lärt sig att vända med gåstolen ;-) Ser så roligt ut!

5 månader & 1 dag.


5 månader& 1 dag - så gammal är Lykka idag & så gammal är hon även när hon lärde sig att sitta alldeles själv! För så är det, nu kan skruttan sitta & leka för sig själv. Hon har hittat balansen och gör det om & om igen ifall hon känner att hon är på väg att falla åt något håll. Hon sitter helt enkelt & jag är (återigen) så stolt att jag spricker! :-) Och det handlar inte om någon minut hit & dit som det gjort tidigare, utan det handlar om att verkligen kunna sitta själv. Jag skrev ju i helgen att jag trodde att hon snart skulle klara det själv, men att det skulle gå fort trodde jag inte. Duktiga duktiga tjej! <3

Idag har vi tillbringat dagen hemma hos mina föräldrar eftersom gubbarna varit här & faktiskt gjort sitt jobb. (Yey!) Men det ser ändå ut som att dom har nåt litet kvar att göra bakom ett av emelentet, dom har liksom missat att måla där så det ser förjävligt ut. Men kommer dom imorgon får vi hoppas på att vi åkt ner på stan redan, vi ska nämligan möta Desi där nere halv elva :-)

Dagen har bestått av att sitta, haha. Sitta & leka, både inomhus & på balkongen där jag suttit och stekt hela dagen med sällskap av lillan, såklart. Hon har suttit på ett täcke med sina leksaker & njutit, ätit majskrokar & bara varit glad. Förutom när hon förvandlades till en lila demon ett tag & blev övertrött, då vart det bums i säng & sen var hon sitt glada jag igen. Mamma kom hem som vanligt vid fyra & för drygt en timme sen var vi hemma. Nu sover skruttfia så gott, och det tror jag det... Helt galet vad hon lär sig grejer! :-)
Vi får dock hoppas att den här natten blir bättre än inatt då hon sov oroligt. Men så kan det ju också bli, för mycket intryck os.v kan göra att hon sover lätt och vaknar av att nappen åkt ut t.ex. Så inatt fick jag springa fram å tillbaka till sängen och vända på henne, stoppa i nappen, dra upp henne (hon låg tvärs över sängen flera gånger) och det resulterade givetvis i att min sömn blev ganska obefintlig. Men å andra sidan har jag slappat hela dagen & njutit på balkongen, så det har inte gått någon nöd på mig :-)

Igår blev jag bortskämd, på riktigt. Jag & skruttfia åkte ut på landet till min farmor med mina föräldrar för att lämna en Morsdag-blomma. När vi kom hem, lagom tills lillan skulle sova, hade min karl gjort iordning middag och hällt upp vin åt mig. Efter middagen tappade han upp ett bubbelbad, tände levande ljus i badrummet & satte på lugn och skön musik. Efter det fick jag en helkroppsmassage - så man kan säga att jag var riktigt avslappnad när det var dags att sova ;-) Tack min älskling! <3 Du är bäst.

Nu ska jag faktiskt vara lite snäll mot honom & göra iordning lite mat så att han får en matlåda imorgon som består av något annat än tonfisk. Det är nämligen det som det blir ifall han gör själv, snart ser han väl ut som en tonfisk ;-)Majskrok är en ny upptäckt, och lite skeptisk är jag emellanåt ;-)


<3


Så duktig, mammas tjej!