Samma sak varje år.

Det kan inte hjälpas, jag blir lika chockad varje år över hur FORT det blir grönt och fint ute! I lördags innan Cissi kom hit stod jag och filosoferade för mig själv och tänkte då att "men titta, träden har börjat få ordentliga knoppar nu, buskarna börjar snart grönska och gräset är mer grönt är brunt".

Nyss när jag stod på balkongen för att njuta av solen insåg jag att det ÄR grönt på marken! Och träden har blivit dubbelt så gröna mot var dom var i lördags. Helt galet vad våren är ljuvlig :-) Men det är också helt galet vilket guldfisksminne jag har... Hallå liksom, det är min 26:e vår och jag blir fortfarande förvånad? Haha. Jaja, så länge som det är positiva överraskningar så gillar jag mitt guldfisksminne ;-)

Min lilla familj ligger och vilar och jag har precis kommit ut ur duchen. Efter en härlig natt med mycket sömn och en lång sovmorgon, mår jag bättre än på mycket länge :-) Fisan likaså, trots att hon snorar. Men hon sov hela natten fram till klockan sex då baby gick upp med henne, så idag mår vi alla bra och är pigga!
Som upplagt för ett besök på IKEA, eller hur? ;-) Det tycker givetvis inte baby när man frågar honom, fick locka med lunch där uppe så blev han genast gladare! Haha.

Ha en bra dag i solen & trevlig Valborg!https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/757060/images/2012/pic_200571635.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/757060/images/2012/pic_200571635.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/757060/images/2012/pic_200571652.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/757060/images/2012/pic_200571652.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/757060/images/2012/pic_200571667.jpg" class="image">

Trött mama.

Ligger på soffan där jag tillbringat hela dagen hittills. Jag är inte så bakfull, men riktigt trött.

Gårdagen var så rolig! Vi pratade och pratade, rökte, drack öl och vin och poppade musik. Vid halv tolv gick vi ut, det slutade inte så bra... Bråk vid toan och senare blir vi utkastade! Haha. Inte för att vi var för fulla (svårt att hinna dricka något på det där stället när bartendern hällde ut våra drinkar så fort man vände ryggen till), utan för att vi talade om för honom vilken j-la idiot han var! Sista gången jag gick dit, helt klart.

Roligt var det dock att vi träffade Emelie och Mea ute :-) Kacklet blev (om möjligt) ännu värre! Haha.

Tack för igår fina Cicci! <3

Snart får jag hem min förkylda dotter som inte sovit något inatt igen. Stackars fisan har såna problem med tänderna. Jag ska pussa sönder hennes fina lilla mun och gosiga kinder!

Nya mått & vågen är bajs.


Kikar in en snabbis för att lägga upp mina nya mått. Jag hade ju tänkt att mäta mig på måndag, men det känns ganska trist att välja en måndag efter ikväll då jag ska dricka gott & äta godis - bättre innan helgen känns det som! Även fast det såklart egentligen kvittar ;-)

Jag har faktiskt aldrig riktigt trott på att vad vågen säger inte spelar någon roll, att det alltid är bättre att mäta sig. Jag har i ärlighetens namn alltid tänkt att det är tjockisar som säger så för att lätta sitt dåliga samvete när dom ser siffrorna på vågen. Men nu VET jag efter att själv både vägt & mätt mig under några månader att det helt enkelt är sant. Och framför allt ska man titta i spegeln, ta kort & jämföra & känna på kläderna vad som händer.

Korten jag la upp här på bloggen för någon vecka sedan på innan & före träning är ett gott exempel på vad jag pratar om tycker jag. Jag ställde mig nämligen på vågen idag & har gått ner sammanlagt 8,5 kg sen jag började väga mig för drygt 3 månader sedan. Inte så mycket, med andra ord. Men tittar man på korten ser det ut som att jag minskat 15 kg, typ.

MEN (nu kommer det intressanta), jag har minskat sammanlagt 56,5 cm runt hela kroppen sen jag började mäta mig för 3,5 månad sen! DET känns väl liiiiite bättre ;-) Inte bara för att siffrorna är högre, (vilket är en självklarhet, hade jag minskat så mycket i vikt hade jag inte funnits kvar, haha) utan för att vågens siffror alltså inte spelar någon roll.

Jag är riktigt stolt över mig själv. Att jag faktiskt, för första gången i hela mitt liv har hittat sån motivation i mig själv att jag minst tre gånger i veckan går ner till gymmet & kör ett pass. Det kan smaka skit, jag kan försöka hitta på ursäkter i huvudet till mig själv & jag kan vara så trött att jag nästan spyr.
MEN, jag gör't! Ibland bättre pass & ibland sämre. Men det finns inga undantag, för jag vet att jag mår så mycket bättre när jag går därifrån. Och jag vet att jag sover mycket bättre när jag tränat. Jag vet att jag tycker mer om att se mig själv i spegeln, att köpa nya kläder & att göra mig fin - när jag på riktigt KÄNNER mig fin. Och det gör man när man tar hand om sig själv & sin kropp.

Mina mått:

Under byst:  -1 (sammanlagt 5,5)
Midja:  -2 (sammanlagt -13)
Höfter: -2 (sammanlagt -11)
Lår:  -1 (sammanlagt -9)
Arm:  -0,5 (sammanlagt -3)
rumpa:  -1,5 (sammanlagt -15)

Nu blir det en dusch efter ett skönt rygg & arm-pass :-)

Ikväll kommer världens bästa Cicci hit (såg du nu att jag stavade rätt, gumman? Höhö) Vi ska äta tacos, dricka alkohol & röka en jäkla massa cigg! Haha. Både hon & jag feströker så att få sitta med ett glas i ena handen & en cigg i den andra är en sån lyx man längtar efter ibland ;-) Jag ser fram emot kvällen så mycket!
Baby är ju i studion & fisan är med sina bästisar. Alltså mormor & morfar, men det behöver jag väl knappast skriva längre för det vet ni ju vid det här laget ;-)
Jag har alltså FF! (familjefritt)

Hoppas att ni får en fin lördag, min kommer iallafall att fortsätta vara kanon!

Puss & kram!