Stora tjejen.

Tidigare idag när vi var ute på lekplatsen sov lilleman i vagnen hela tiden vilket gjorde att jag kunde busa med Fisan till 100%. 
Jag jagade henne i klätterställningen, vi gungade gungbräda och på gungorna och åkte linbana. Båda var lika slut när vi gick hem igen, haha. Det slog mig verkligen idag hur stor hon är, hon vågar allting och klarar allting själv. Jag kan nog vara lite harig med henne fortfarande och inte riktigt låta henne göra allt hon vill alla gånger utan att nästan vilja hålla henne i handen. Men sen hon började på dagis och jag ibland sett henne på gården när jag hämtar henne vad hon sysslar med där, förstår jag själv att det liksom inte är någon minitös längre ;-)


Efter lunch kom Sara & Scott förbi en sväng och drack kaffe och lekte. Annars har jag packat barnens väskor inför helgen hos momme o moffa. Faktum är att dom blir hämtade om drygt en halvtimme så dags att göra barnen klara också.
Ikväll blir det utgång med min man, jag längtar! <3

Köksvåg och värdelös natt.

Igår köpte jag en köksvåg från Claes Ohlson när vi var nere på stan. En rosa! Så fin så. Tanken var ju att jag skulle inviga den idag, men hade planerat så tokigt & orkade inte springa till affären, så det blev bara Vv-soppa (grönsakssoppan var god!). 

Natten till idag var under all kritik. Oj oj vad Lillkorven sov dåligt! Nu har tanden bredvid den högra framtanden kommit fram, så kanske var det den som spökade? 8 tänder har han nu, gofisen. Jag har läst lite om hur Lykka var i den här åldern och det var ungefär samma ( fast hon tog mer plats på alla sätt den lilla divan ;-), men det är tydligen nåt utvecklingssprång nu igen. Mycket som händer med dom små <3

En kass natt och fastedag = Tröttare än tröttast. Men hade ju lyxen att ha mannen min hemma idag också (för att vi älskar att umgås), så han var så snäll och skjutsade och hämtade Fisan till dagis. Dessutom kunde jag sova lite längre på dagen, bästa älskling! 

Gjorde ett tappert försök till att pigga upp mig själv med ansiktsmask och färgning av hår nu på kvällen. Rakade benen och satte på lite brun-utan-sol också för att känna mig fräsch. Men nja, imorgon ser jag nog fräschare ut ;-) Skönt att bli av med utväxten som var enorm iallafall! (Har låtit håret vila ovanligt länge).Grodans födelsedag!

Idag för exakt ett år sedan åkte vi upp till BB för att träffa min brorson för första gången. Och han låg och sov så gott på sin pappas bröst, som en liten groda ❤️
Kan inte förstå att det är ett år sedan, jag minns det som igår. Själv var jag höggravid med, vad vi fortfarande trodde vid den tidpunkten - en liten lillasyster. Om vi bara visste ;-)

Grattis fasters älskade lilla kille på din 1-årsdag!! <3

Kalas blev det ju givetvis ikväll för honom. Egentligen har dom kalas på lördag för nära och kära, men jag & mannen har ju planer hela helgen så ikväll passade det bättre för oss. Dock är ju barnen hos momme & moffa så dom får kalasa två gånger. Knappast några sura miner, haha ;-)


Jag & lilleman började dagen med en långpromenad med cicci & Valle. Och tiden flög iväg och munnarna gick, så otroligt roligt! Pojkarna sov mest, skönt det med :-)

Sen mötte vi upp pappan i familjen på stan för lite skoshopping. Äntligen köpte han nya skor! En skjorta tills på fredag blev det med, han kommer vara så stilig så <3
Vi gick in på bokrean, men den är inte mycket att hänga i julgranen här i stan. Vi köpte iallafall två pockets var, bl.a "Sandmannen" som min pappa tipsat mig om ska vara bra.

Jag läste ut "livet efter dig" igår, skulle egentligen sova men kunde inte slita mig. En av dom bästa böckerna jag läst på länge! Eller nånsin t.om. Tårarna fullkomligt forsade på slutet, så vacker och annorlunda historia. Läs den! 
(Trött kille efter dagen gjorde en "Pippi långstrump" och somnade med fötterna på huvudkudden)