Ingen vidare tajming.

Imorse vaknade jag upp & var sjuk. Jag har känt mig lite halvhängig några dagar men trodde det var sömnbristen som gjort sitt. Har ju inte haft några speciella symptom annat än varit helt slut. Men inatt har jag hostat upp mina lungor, haft ont i varenda kroppsdel (bortsett från gravidonda alltså) och imorse när jag vaknade var jag helt sänkt.
Ringde mannen & sa att jag lämnar pruttan på dagis så får han hämta henne vid två & sen vabba. Så jag stoppade i mig två Alvedon & gick till dagis med tunga steg.

Hann inte mer än hem så kom pappa & hämtade mig för ett besök på förlossningen. Har nämligen känt mig osäker på hur han ligger där inne igen & ville ha klarhet så jag kan andas ut eller helt enkelt förbereda mig för kejsarsnitt. Fick som vanligt träffa världens mysigaste barnmorska som tyckte jag gjorde helt rätt som kom in & jag fick komma hur många gånger som helst, dom ville också vara säkra sa hon. Och när mitt vatten går vill dom ha in mig på en gång för kontroll så att han ligger som han ska & allt ser bra ut.

Nu ligger han iallafall med huvudet neråt & har börjat fixera sig - så skönt! Lilla vildingen där inne <3 Nu får han gärna stanna där inne i en vecka till så jag hinner bli frisk & återfå lite energi till förlossningen.

När familjen kom hem från dagis var det dags för mellis & sen låg vi alla i sängen jätte länge. Skruttan hade sovit på dagis idag men är ändå sådär skönt trött & flamsig, skrattar åt allting & vill bara ligga och fisa. Torsdagar är ju hennes sista dag på dagis innan helgen & det märks så tydligt på henne. Lika trött som folk brukar vara på fredagar efter en vecka, lika trött är hon på torsdagen. Hennes kropp går in i helg-mood helt enkelt :-)

Imorgon får vi se om jag orkar åka till Lena för kontroll, i såna fall är det klockan tio & kanske kanske det sista besöket innan lillebror är här? Idag är vi nere på 9 dagar tills han är beräknad, häftigt!

Finaste ungen.

Vilket härligt vårväder vi haft idag! Solen har stått högt på en klarblå himmel och snön har droppat ifrån taken, helt underbart :-) Imorse när jag lämnade pruttan på dagis kvittrade fåglarna & hade en riktig konsert i träden ovanför dagis. Det fick mig att må riktigt bra, trots ännu en sömnlös natt. Längtar så efter våren!

Åt lunch med pappa & lillebror på Heron City, sen strosade vi runt lite & jag passade på att gå in på Apoteket för att köpa järntabletter & nånting annat mot min halsbränna. Tuggtabletterna funkar definitivt inte, så nu ska jag dricka nåt äckligt och se om det hjälper (hoppas hoppas).

Det var så fint väder att inte ens Lykkis hade bråttom hem idag. Hon som annars brukar antingen springa till grinden eller vara snabb på att hoppa ner i vagnen när det bär av hemåt. Hon hittade en vattenpöl att hoppa i & sen skulle hon sätta på snögubben sin hatt som han tappat.
Det där snögubbs-paret som barnen gjort tillsammans där på gården är så söta & Lykka säger varje morgon "mamma & pappa" och pekar på gubbarna. Mja, varför inte ;-)
Två gånger den här veckan har lilla fröken hoppat lunchvilan på dagis. Ingenting som vi är speciellt glada över då hon är helt slut sen från eftermiddagen till läggdags. På helgerna är det lite si & så med vilan och det spelar ingen roll om hon struntar i den, men på dagis där det är full fart hela tiden är hon verkligen beroende av den. Hoppas bara att det är tillfälligt och att hon inte slutar ännu <3

Fasters lilla groda.

Ikväll var vi uppe på BB & hälsade på den nya familjemedlem, lilla Scott <3 Storebror hade honom liggandes mot bröstet när dom kom ut i besöksrummet & han var så söt när han låg där i grodställning att jag smälte på 1 sekund. Lilla lilla vän, bara några timmar gammal - helt underbart.

Sara har varit så tapper & duktig, hon och Daniel var så trötta båda två efter ett helt vaket dygn. Jag hoppas att lilla grodan låter dom sova inatt & ta igen sig lite efter att ha kämpat så :-)

Strax över 4100 gram vägde han & 53
lång var han. Ingen liten kille, men alldeles perfekt <3
Grattis än en gång till erat underverk storebror & Sara! Nu börjar den häftigaste resan en människa kan vara med om.

Och välkommen till världen lilla grodan - Scott Lejonmark <3