En glädje bara en mor kan förstå.

Nyss gick hela min lilla familj ut för att leka i parken. Lillsmurfan smörjdes in & lillkorven lades ner i vagnen för att somna efter några minuter.

Så fort dörren stängdes igen kom tystnaden. Den som är som musik för öronen ibland, den som man sällan hör som 2-barns mamma. Men ibland gör den mig rastlös också när jag väl har chans att njuta av den. Så var det idag. Efter att jag hängt upp tvätten gick jag ut på balkongen för att se vart dom tog vägen, bara att få se dom en stund trots att dom gått för 7-8 minuter sen skulle göra mig lugn.

Och när jag står där på sjunde våningen och ser mannen stå och torka lillsmurfans näsa blir jag alldeles varm. Dom fortsätter att gå, och hon har sina nya sandaler som hon fick av momme på sig som hon är så stolt över. Och sin rosa solhatt. Och i famnen har hon sin basketboll som hon älskar mer än allt. Så sträcker hon upp sin arm för att ta pappas hand & där går dom. Hon ser ännu mindre ut bredvid sin långa pappa & i vagnen ligger världens sötaste lilla prins. Och så mannen jag älskar mest av allt - min man. Min familj.

Jag blir så fylld av glädje att hjärtat nästan spricker.

Lite nytt.

Nästa helg ska jag iväg på festligheter. Eller VI snarare, men eftersom det är mannen min bl.a som arrangerar hela grejen så får han snällt hålla sig nykter & städad. Det är en spelning med min goda vän Joakim's band - Pitbullfarm. Plus två band till som jag inte minns namnet på just nu.

Eftersom det är över ett år sedan som jag var på galej och eftersom det är två månader sen drygt som jag låg på förlossningen, behövde jag införskaffa lite nytt som jag kan ha på mig. Jag kan knappast öppna garderoben och välja och vraka riktigt än, men lite tur hade jag som hittade den där penkjolen som jag beställde för några månader sedan. Den satt som en smäck! Och till den har jag köpt en snygg t-shirt på Carlings.
Idag hittade jag ett par nya skor & köpte även ett knallrosa läppstift. Jag som aldrig använder läppstift (har bara Läppglans ibland och rött läppstift några enstaka gånger) trivdes bra i rosa läppar & tyckte t.om att jag passar i det ;-) Skitkul!
Eftersom man inte festar varje helg längre precis så är det kul att fixa till sig lite tycker jag.

Håret färgade jag för några veckor sedan i samband med ett frisörbesök (färgade dock håret själv), nu är det nästan vitt. Snyggt när man är brun & fräsch på sommaren! :-) Sliter så förbannat på håret bara så det får vara över sommaren, sen får jag börja med toningar igen.

Visst är det väl lite så efter en graviditet då det är väldigt mycket man INTE kan göra, att man liksom vill göra allt när man fått tillbaka kroppen igen? Eller det kanske bara är jag som funkar så. Jag vill förändra mig var o varannan dag (nu är jag dock nöjd med håret), tatuera mig (ska jag göra snart), på söndag ska jag få mina ögonbryn/fransar färgade os.v Men mest vill jag förändra kroppen & få den i form igen vilket jag jobbar på varje dag :-)

Mannen min är nere i lokalen och spelar gitarr, ungarna sover och jag ska strax göra detsamma. Imorgon är det fredag, underbart!