Onsdag.


Har som en inställd klocka varje morgon, vaknar första gången strax efter åtta & sen slumrar jag till och vaknar strax innan nio för att sen inte kunna somna om. Vaknar ju första gången av Baby som går till jobbet vid sex & alltid kommer in och pussar på mig innan & önskar mig en bra dag, sen har jag svårt att somna om. Vänjer mig aldrig vid att sängen blir tom när han gått. Den känns så stor på en gång!

Ska strax klä på mig & göra mig iordning. Desi kommer hit snart så ska vi ta en promenix till Willys, behöver fylla på skåpen lite. Tänkte att jag kan ju ta cykeln med mig så kan vi hänga påsar där, ingen av oss har bil nämligen & då får man göra det bästa av situationen ;) Baby jobbar ju sent hela veckan & pappa likaså, så jag tänkte att jag skulle försöka fixa det där själv liksom *flin*

Mamma ringde mig nyss och frågade om jag kan jobba imorgon & på fredag. Det fattades folk & det kan jag. Hoppas på att det är fint väder då så vi kan sitta ute & njuta i solen. Jag måste säga att jag tycker att det är skönt att det inte är strålande sol ute idag, det skulle t.om komma lite regnskurar & det gör liksom ingenting. En dag emellan den där värmen skadar inte, jag smälter bort! (Nej, jag klagar inte. Jag konstaterar.)

Dags att poppa musik & göra sig iordning.

Världens bästa storebror.


Imorse ringde min storebror & väckte mig strax innan klockan nio. Han undrade om jag fortfarande ville till farmor, i sånna fall hade han kunnat skjutsa ut mig idag eftersom han fått en ny bil. Men jag vet hur farmor blir, stressad över att inte ha mat hemma osv. (även fast man säger att man köper med sig själv), så jag åker till henne nästa vecka istället om allt går som planerat.

Hur som, igår visade mamma mig en annons i tidningen att IKEA hade en stor Rea just nu. Bl.a på den där spjälsängen som vi tittat på för länge sen. Den kostade då 900:- och nu kostade den bara 299:-! (Vi har en spjälsäng redan, men den är i trä & istället för att måla om den, som skulle kosta ungefär lika mycket, köper vi hellre en ny givetvis.) Man kunde ju inte bli annat än exalterad, så jag frågade storebror om han inte kunde köra mig dit istället. Bara det att dom var ju (självklart) slut på IKEA i kungens kurva, så vi satte oss i bilen och åkte till Barkaby (ligger på andra sidan stockholm). Det tog ju sin lilla tid, och speciellt med tanke på att vi körde vilse *flin* Men till slut kom vi fram & det fanns inte många sängar kvar - men en av dom vart våran! Såååå fin :D
Vill liksom bara sätta ihop den på en gång & göra iordning allting för lilla pyret. Så mys <3


I slutet av Augusti eller första helgen i Sepbember åker vi ner till Ullared med mina föräldrar & shoppar. Då ska vi verkligen shoppa ALLT som kan tänkas behövas för en liten familje-medlem till. Pappa är snäll & kör ner, fast han fullkomligt hatar att gå i affärer. Men jag frågade mamma specifikt om hon kan tänka sig åka ner dit med oss eftersom jag vill ha hennes hjälp. Jag känner mig osäker på vad som behövs, hur mkt man behöver av allting & vart man börjar liksom....Det är så sjukt mycket! Inte bara sängkläder, kläder & handdukar. Det ska liksom vara oljor, krämer, näs-sug, bröstpump os.v...! Man kan bli snurrig för mindre ;) Så det känns tryggt att ha med sig någon som själv fött tre barn & dessutom jobbat med barn mer eller mindre hela livet.
Så det ser jag fram emot :) Shoppa loss på en massa barnkläder. Man blir ju tokig i allt smått!

Igår var mamma & jag på kalas hos Ulli. Det var trevligt! Hon hade dessutom förlovat sig nyligen så det blev ett dubbel-grattis! Danne var där också & han berättade att han skulle bli pappa i början på nästa år, så Ulli ska alltså bli farmor. Ingen var gladare än hon :)
Häromdagen berättade dessutom Linda att hon är gravid igen, så hon & Adde ska ha sitt andra gemensamma barn i början på februari. Jag har aldrig varit med om maken om ett större baby-boom år! Haha. Tjockisar överallt ;)
Men jag klagar inte, det innebär ju att våran liten kommer att få massor av nya lekkamrater *flin*

Nu ska jag diska lite & invänta solen att komma på balkongen, sen ska jag njuta i värmen (så länge jag orkar).(ser ut som att jag har ankstjärt, haha)


Stackars flicka.


Jag tycker synd om henne. Nåt annat går inte att säga. Heidi Montag - plastikoperationernas drottning. Plastik-kirurgernas bästa vän. Hon ser ett monster i spegeln, kirurgerna gnider sina händer & jublar. Deras plånbok växer i samband med hennes självförtroende. Hoppas jag. Gör man 10 ingrepp på en dag & ändrar hela sitt yttre, kan man inte må bra. Sen bryr jag mig inte om vad folk säger, att det är "Hollywood" m.m Hennes självförtroende hade garanterat kunnat fixas med en psykolog och en bättre karl (nu är hon ju skild, tack & lov) som uppskattar henne. Hon är 23 år & ser inte ut som hon gjorde när hon var 22.

Se själva:
Såg en annan intervju med henne också där reportern frågade henne vad hon själv tror att hon sänder ut för budskap till unga tjejer som tittar på serien & följer hennes liv...?
- "Jag vill bara förmedla att skönheten kommer inifrån" svarar hon då.
Ska man skratta eller gråta? Haha. Jag säger ingenting om bröstförstoringar, fettsugningar osv. (även om jag tycker samhället har blivit helt snevridet då folk gör ingrepp utan att ha några som helst behov av det.). Men när man kliver in till doktorn, blir sövd i 10 timmar & sen vaknar upp som en helt annan person - då är något ruskigt fel.

Nog om henne. Mer om mig *flin*
Har legat ute & solat i 1,5 timme med Desi. Men när molnen kom & solen nästintill försvann gick vi upp till mig en stund. Fick dock så ont i magen (ska inte dricka juice på morgonen, aldrig mer) att jag var tvungen att lägga mig ner en stund och då åkte hon hem.
Ska iväg på kalas lite senare & blir hämtad av pappa vid halv fyra. Det är mammas barndomsvän & en vän till familjen får man väl säga eftersom jag känt henne hela livet, som fyller år. Så mamma & jag ska gå förbi och säga "Grattis" och ge henne lite blommor.
Baby jobbar sent hela veckan, han är så duktig min älskade karl. Dom har lovat fint väder alla dagar förutom Onsdag, så Desi & jag ska kila ner på stan och köpa varsin ny bikini och sen lägga oss på stranden någon dag. Har inte ens tagit årets första dopp ännu, skamligt! *flin* (skyller på vädergudarna).

Nu ska jag läsa en stund och sen hoppa in i duschen. Har kommit halvvägs i "Jag är Wanted". Så otroligt fängslande! Läs den.