Inte långt kvar nu..

Om dryga timmen kommer nattpersonalen & sen är det kvällsbestyren kvar innan jag kan pölsa på mig och knata till bussen. Längtar!

Dagen har gått ännu fortare än igår, förmodligen för att jag känner mig mer bekväm med C och i hennes hem nu. Lärde mig mycket igår så behöver heller inte fråga om allt, det går liksom framåt :-)
Går ju på intro-anställningsbevis fram till den 11:e nov, drygt två veckor till alltså. Men idag berättade C att hon mer än gärna vill ha mig kvar även efter så det känns kul! Min chef ringde mig igår också och frågade om jag vill jobba mer, det finns tydligen en till kvinna här i stan som hon trodde skulle matcha med mig. Så imorgon ska jag ringa och boka möte :-)
Vill som sagt jobba så mycket jag orkar och hinner innan lillasyster kommer till världen <3

Baby ligger hemma med nån typ av ryggskott eller liknande. Han har haft sånt förut och gick till kiropraktorn där han fick stretch-övningar som han ska göra varje dag. Och det gjorde han... Den första veckan ;-) Så jag har lite lust att säga åt han "vad var det jag sa" nu när ryggen pajat på han igen. Träning och övningarna skulle han behöva göra regelbundet när han har det yrket han har. Men först måste han bli av med latmasken som sitter där ;-)

Det blev iallafall han som hämtade Lykkis idag då och även imorgon, inte mormor till hennes besvikelse. Men jag jobbar nästa vecka också så hon lär nog få hämta hur mycket hon vill ;-)
Lykka hade blivit jätte glad och stolt när momme kom till dagis igår för att hämta henne & ville berätta för alla vem det var! Sötnöt <3

Inlåst i personalrummet.

Har gått & lagt mig på sängen i personalrummet. C pratar med sin pojkvän & jag önskade att jag kunde göra detsamma (fast min man såklart). Men om två timmar är jag hemma, precis som jag förstod så går dom här sista timmarna i snigelfart trots att resten av dagen har sprungit förbi.
Men jag börjar bli trött i kroppen & huvudet och känner att jag haft min första riktiga arbetsdag idag, att huvudet varit alert hela dagen så att säga...

Men det har varit trevligt och mysigt, faktiskt. Jag & C har druckit te och snackat skit vid köksbordet medans regnet och stormen har slagit mot rutorna. Vi har tittat på film & tvättat. Det har liksom inte gått någon nöd på oss & jag stortrivs :-)

Men - nu vill jag hem och titta på en sovande liten tös innan jag kryper ner bredvid min man i sängen <3

25 %

 
Fick ett mail från H&M om 25% rabatt på deras hemsida på en vara, givetvis kände jag att jag måste utnyttja ett sånt fantastiskt erbjudande ;-)
 
Klickade hem en kappa till fisan. Hon har vinteroverall & jacka, men vill att hon ska kunna ha något "finare" på sig när vi bara ska till afffären på helgen eller iväg och göra nånting. Hon behöver liksom inte jämt ha dagis-kläder, utan hon älskar ju själv att ha klänning os.v emellanåt så då måste ju även jackan matcha - såklart ;-)
Hade även tänkt att ta en halsduk & mössa till vantarna jag klickade hem, men såg sen att leveranstiden inte var förrän i slutet på december (?) så jag tog bort dom två ganska omgående. Får ta mig ner på stan och köpa istället.