Onsdag.

Mitt i veckan igen då, snart helg igen :-) På lördag är det ju dags för Eurovision och det känns ju skoj nu när Sverige gått vidare, även om jag inte tror att vi har en chans att vinna med den låten. Tycker den är lite för tråkig och får mig att tänka på annat medans hon sjunger den, men vad vet jag... Den kanske går hem i Europa :-)
Vi ska titta på det med mamma och pappa, dricka lite vin och äta mat. En tradition numera, sjätte gången blir det nu va? Tror det.

Idag har det varit värdelöst väder. Kallt, grått och lite regnigt - ungefär som i oktober. Mysigt värre.... Jag & Liam har inte gjort många knop, han har haft det skitjobbigt rent ut sagt med sina tänder. Han har varit så otroligt gnällig, bitit och dreglat och gnällt lite mer. Dessutom är nattsömnen inte den bästa på det, så vi har nog båda haft bättre dagar. Haha.

När baby kom hem åkte vi till doktorn, barnen var hos mina föräldrar så länge. Ville träffa Mossberg och få försöka få lite klarhet i min värk i kroppen och min stress. Det här året har ju varit minst sagt tufft känslomässigt hittills och det har onekligen påverkat mig både fysiskt och psykiskt. Svårt att reda ut vad som är vad till slut. Om värken beror på stressen, eller stressen beror på värken. Är ni med vad jag menar? Hur som, vi skulle ta lite prover för att utesluta ett och annat (har ju reumatiska sjukdomar i släkten så man vet ju aldrig), och sen ska jag gå och prata med någon som ska lära mig lite om hur jag hanterar stress på ett betydligt sundare sätt än idag. Skönt! Jag älskar min husläkare. Har sagt det förr, men jag menar det. En gammal gubbe som definitivt kan sitt jobb. Han ville dessutom att vi skulle ha fortsatt uppdatering sins emellan så jag med all säkerhet kan släppa det här och börja må bra :-) 
Missförstå mig inte nu, jag mår inte dåligt eller är deprimerad eller så. Tycker bara det har varit och ÄR påfrestande att hamna i dippar med sömnbrist, hög puls, värk i kroppen och ångest när det händer mycket omkring mig. Mycket negativa saker d.vs Ibland klarar man inte saker själv och nu behöver jag bli lite vägledd, inte konstigare än så.
Är otroligt tacksam att jag har min man. Vi backar verkligen upp varandra när det behövs. Finaste älskling <3

Kollade just ner i spjälsängen. Tror ni Liam är less på världen idag eller? Haha. Hela snutten över huvudet. 


Dags att sova. Förhoppningsvis såklart. Inte jag som bestämmer ;-)

Natti! 

Kommentera här: