1:a Maj.

Nu är det vår, på riktigt! Maj är ju liksom en officiell vårmånad, visst? :-) Idag är det dock kallt ute så det känns inte riktigt som vår, men vi har ju blivit bortskämda dom sista veckorna så jag klagar ändå inte.

Baby har gått hem till barnens farmor en stund, och jag passar på att bara ta det lugnt. Bloggar från min nya lur, min IPhone var så trasig efter alla slag i backen att det knappt fanns nåt kvar av den. Så tog över pappas HTC, den har en kamera som är mycket bättre än IPhone och dessutom är den snyggare ;-) Känns dock ovant då jag haft en Ajfån så länge, men just därför är det lite roligt också såklart.

Nu är vi lediga fyra dagar tillsammans, så skönt. Imorgon hoppas jag att vi ska dejta Cicci och pojkarna, lykka saknar sin pojkvän. Annars har vi inte så mycket planerat, träning och utelek om vädret o vill bli bättre. Härligt!

Ska färga mitt hår ikväll om jag orkar,måste bli av med utväxten. Har lite planer på att klippa mig, men kan som vanligt inte bestämma mig. Antingen gör jag det innan sommaren eller efter. Tanken är att klippa mig ganska kort faktiskt, så beslutet är inte lätt ;-) Vill förändra mig och håret behöver ett rejält upplyft även om jag älskar att det är så långt. Men mitt hår växer som ogräs så det dröjer inte länge förrän det är långt igen när jag nu skulle känna för det.
Aja, får se när det blir av :-)

Fick mina nya glasögon igår, så
skönt att kunna vila ögonen från linser ibland! Jag gillar dom som tusan. Pilotisar, precis som jag länge velat ha :-)

Kommentera här: