Måndag den sjunde Juli.

 
Inatt fick lilleman feber. Han gnydde till och jag skulle bara ge honom nappen, men kände då hur han fullkomligt kokade. Tog tempen som visade 39.5 - stackaren :-( Det är garanterat tänderna som spökar med honom, han har fått en hel del tänder på kort tid nu och nu är det två st i underkäken som bråkar med honom. Eftersom han varit gnällig och missnöjd under helgen och dessutom inte är ett dugg förkyld så tyder ju allt på att det är just munnen som bråkar med han. Men det är ju jobbigt för honom hur som och speciellt i den här värmen, han får alvedon var fjärde timme för att hålla den nere annars skulle det nog bli ohållbart för honom.
 
Mannen och fisan åkte till stranden imorse, efter en natt med alltför lite sömn passade jag och lilleman på att vila. Det kändes väl sådär att ligga i ett mörkt rum med vetskapen om att det var 30 grader varmt och sol utanför fönstret, men vad gör man....Förhoppningsvis är det snabbt övergående så vi kan njuta av sommaren tillsammans igen.
 
 
 
I lördags hängde vi på stranden hela dagen, så härligt! Lykka har dock blivit extremt rädd för precis allt vad småkryp heter och hon skriker rakt ut så fort hon ser en fluga/mygga/myra/spindel etc. Det kan bli oerhört påfrestande då hela sommaren präglas av dom här djuren och man liksom inte kan gömma sig för dom. Hon ser en fluga, skriker rakt ut och sen håller hon stenkoll och nästan leter efter nåt mer att gallskrika för. Värst blir det när hon är trött, då kan man liksom inte prata vett med henne. Men men, det är väl en åldersgrej (förhoppningsvis) och jag hoppas nånstans att hon kanske glömmer av sig om ett tag och kan njuta mer av att vara ute. Och spara alla andras öron ;-)
 
Barnens farmor var med till stranden och efter nån timme kom även Daniel och lilla Scott, mys <3
 
 
 
Ikväll var jag iväg på gympa med Friskis & svettis nere vid kanalen. Meningen var att Lykkis och mamma skulle följa med, men mamma hade träningsvärk och kunde knappt gå och lillfisan ville såklart hellre stanna där ;-) Så jag knatade ner själv & mötte upp svärmor som redan var på plats för att svettas. Och SOM vi svettades! För det första var det ju sol över hela gräsmattan, trettio grader och för det andra var hela passet så enormt tungt. Springa, knäböj, situps, armhävningar...you name it! I en timme. Svinkul, men tungt som sagt. På onsdag är det dans inspirerad gympa och det var det jag testade förra veckan, också roligt så även det ska jag gå på. Tänker defintivt ta tillfälle i akt och köra två gånger i veckan när det passar :-)
Och det är så otroligt blandade åldrar! Både gamla, unga, barn, killar, tjejer, tjocka, smala, vältränade... Alla typer av folk fyller gräsmattan och det gör det hela ännu roligare!
Tumme upp för Friskis som gör så här på sommaren :-)
 
 
 
 

Kommentera här: