Mycket skratt.

Vi satt för en stund sen vid matbordet och Lykka börjar prata om Finland och att åka den stora båten. "Ja, i sommar ska vi åka den stora båten igen. När det är varmt ute & snön är borta", svarade jag.
"När snön är borta...på tisdag?" frågade hon då. 
Haha, lilla gumman.

Hon & Liam busade som två tokar innan lunch, när vi kommit in från promenaden. Det är ju så härligt med barn att dom verkligen kan anpassa sig till varandra, i det här fallet Lykka för Liam. Han rejsade runt.i sin stol och Lykka var inne på sitt rum med dörren stängd. Och emellanåt öppnade hon dörren och tokskrattade, varav han gör samma sak och sen smäller igen dörren igen. 30 sekunder senare öppnar hon den och säger "Men heeeeeeej Liam! Är du här, vad roligt att se dig!"& sen skrattar och han hoppar upp och ner och tjuter av skratt. Sådär håller dom på, om & om igen. Så härligt!

Helgen har varit lugn och skön. I lördags var vi ute och åkte pulka och barnens farmor kom. Sen åt vi tacos till middag och på kvällen kollade vi på film med skruttan. Igår hade vi en inne-dag, vi har sällan det. Alltid åker vi och handlar eller tar en promenad eller så, men igår var vi bara inne (förutom att vi tränade i omgångar jag & mannen). 
Det är skönt det också ibland och Lykka har sån underbar fantasi att det inte går någon nöd på henne. Hon målade, lekte med sina dockor och kollade på film. 

I eftermiddag blir det gymmet för min del. Har sån sjuk träningsvärk efter träningen både igår och i lördags, men imorgon ska jag vila kroppen helt. Det är också viktigt! :-)Kommentera här: