lördag.

Idag är det lördag & kringelfestivalen här i stan. Vi var nere igår redan, på förmiddagen med Cicci & Agneta + barnen och på eftermiddagen var vi nere la familia och tittade när svärmor chejkade loss med sin Line Dance grupp på stan :-) Hon var så duktig så!

Viktor & hans familj kommer och hänger med oss. Viktor & Lisa gifte sig i lördags - grattis till dom! <3 Cermonin var intim med bara dom två & i Oktober ska vi på bröllopsfest.

Zache & Lykka åkte lite karuseller igår & sen åt vi på Mc'Donalds, dom var nöjda & glada med andra ord. Det var full fart & emellanåt är det galet vilken ljudnivå endast två 3,5 åringar kan skapa ;-) Men dom har roligt tillsammans & det är huvudsaken. Lykka blir ju så fnissig & allt Z gör, så typiskt flickigt på nåt sätt. Så härligt att se!

Blev väckt vid tio av frukost på sängen, så idag känner jag mig utvilad. Så skönt! Man har ju inte varit pigga lotta i veckan efter första vardagarna efter semestern, plus träning och tjejveckan. Men fort har den gått ändå :-)

Kommentera här: