Fortfarande helg.

Det är inte lätt att hålla reda på dagarna i all ledighet, men tydligen är det lördag nu.. En vecka av ledigheten har gått & det är två kvar, tack & lov.

Släckte nyss ner här hemma & fastnade i vardagsrumsfönstret där stjärnorna lös så starkt på himmelen. Helt plötsligt kom jag på den gången när jag & baby precis hade blivit tillsammans och bestämde oss för att springa ut här på den stora gräsmattan & kolla på stjärnorna. Mitt i natten och med några öl i handen. Där låg vi och pekade upp på olika stjärnor och pratade tills det blev för kallt <3 Ibland älskar jag att minnas tillbaka & speciellt när minnena kommer plötsligt, från en doft i en hundradels sekund eller en låt eller liknande.

Idag har vi haft besök här hemma. Danne & Maria kom förbi med sina barn,  Loke & Lovis. Loke är ett halvår äldre än Lykka och Lovis är två månader äldre än Liam. Och alla fyra börjar på L, haha. Danne är Jannes bästa vän som han känt i stort sett hela livet. Och jag träffade t.om Danne innan jag träffade Janne första gången, när jag var 14. Han var kompis med min kusins dåvarande pojkvän och jag vet att dom försökte få ihop oss en sväng. Det gick inge vidare då han var alldeles för snäll för mig och jag bara ville ha skitstövlar den perioden i mitt liv. Det får man väl vara tacksam för idag, haha :-) 
Hur som, dom bor ju i Dalarna så det är alltför sällan man ses. Nu har vi iallafall bestämt att efter deras flytt till ett större hus i April så ska vi upp. Och midsommar är bokat. Superroligt och det är en jätte härlig och mysig familj utan krusiduller. 
Janne och Danne blir som två fnissiga tonårsflickor alltid när dom ses eller pratar i telefon. Och jag hör alltid att det är Danne han pratar med efter bara nån sekund. Dom har båda samma humor och så mycket minnen tillsammans att dom skrattar tills tårarna bokstavligt talat rinner ner för kinden! :-)
Idag åkte jag och Maria iväg själva och fixade det sista inför Lykkis födelsedag imorgon och vi passade även på att handla med oas donken hem till hela ligan. 


Sen fikade vi och snackade en massa skit innan det vad dags för dom att åka igen. 
På eftermiddagen bakade vi chokladtårta som Fisan bestämt att hon ska bjuda på imorgon. Hon tycker det är så skoj att baka så vi bestämde oss för att göra det med henne istället för att köpa en. Det är ändå bara familjen som kommer imorgon så jag tror nog att dom inte är så kinkiga ;-)


För tre år sedan låg jag på förlossningen nu. Hade redan kämpat i över ett dygn men hade ingen aning om att det skulle dröja ytterligare 15 timmar innan hon skulle komma. Ingen lätt förlossning med andra ord. Men oj vilken upplevelse! Vilken styrka man har utan att veta om det. Så häftigt. Och efter två dagars blod svett och tårar låg hon där alldeles kladdig och underbar... Våran älskade lilla Lykka! 

Sista magbilden: 

Så fin mage! Hade en fin med Liam också, men kände mig inte fin för fem öre. Var så stor och blev så svullen på en gång. Sen kunde jag ju knappt röra mig dom sista tio veckorna. Men med Lykkis i magen gled allting på & jag kände mig vacker. 

Vi slog in hennes paket framför tv:n ikväll. Prinsesspapper och prinsesskort till en liten prinsessa! Kommentera här: