Slappardag.

Idag har jag & barnen inte gjort nånting, bara slappat och njutit av varandras sällskap. Älskar dom här lediga dagarna med båda barnen hemma, även om det såklart kan vara påfrestande också. Men nästan alltid är det bara mysigt och roligt. Lykka är ju inne i en sån fantastisk ålder & hennes personlighet är så otroligt härlig med en massa bus och humor. Trotsig och sätter sig på tvären emellanåt, visst. Men dom stunderna kan man ta & (oftast) glömma lika fort när hon blir sitt glada jag igen. Allt hon går igenom hör ju till och formar ju henne, stärker henne och lär henne vad som är okej och inte :-) 

Idag lyckades hon charma en man på affären genom att (som vanligt) gå fram och prata med honom, en total främling. Hon berättade att hon minsann skulle köpa glass, chokladglass och det är gott! Sen berättade hon att jag heter Johanna os.v Jag tror mannen jobbade för Libero för han höll på bland blöjorna, packade upp eller nåt liknande. Helt plötsligt hade jag iallafall en 50-krs rabattkupong i handen, snäll som han var. Fisan hon kan hon ;-) Charmigaste tösen i stan!

Lillkorven har däremot haft en riktigt jobbig dag med ett kliande tandkött som inte varit i denna värld! Han som aldrig annars visar sig irriterad har knappt orkat med annat än att ha nånting i munnen, grymtat av frustration och bara velat vara för sig själv. Tycker så synd om honom! Nu är han SÅ svullen där tanden bråkar med han, så imorgon eller övermorgon borde den visa sig. 

Jag & mannen testade på att göra glass idag, en nästintill kalorifri glass med kvarg & hallon. Och den var så jäkla god!! Kommer garanterat bli nya helgmyset då det går att variera den hur som också :-)

Recept: 
En äggvita som du blandar med 3 matskedar Stevia
Tillsätt 250 gram kvarg
1/2 dl mjölk
Och 250 gram hallon (vi använde frysta)
Mixa till önskad konstisens och in i frysen 30-40 min. 
Enkelt och gott, kan knappast bli bättre! Och nyttigt såklart :-)

Imorgon ska jag till gymet. Det är min sovmorgon så passar på att kliva upp i god tid så jag är där tills dom öppnar tio. Ska bli skönt!