Måndag 110131


Min lillskrutta tyckte att det bästa sättet att få fart på morsan imorse var att bajsa ner hela mig & sen när det var dags att tvätta sig, även kissa på mamsen! Och nog blev det fart på mig alltid, ville ju inte ha bajs i hela sängen så det var bara att hoppa upp & börja dagen ;-)

Hon har verkligen alltid samma morgonrutiner. Hon vaknar vid 8-9 & vill ha frukost, och alltid när hon har ätit klart vid den tiden sätter jag henne på min mage lutandes mot mina lår & då bajsar hon. Alltid! :-) (Och idag bajsade hon så pass att det gick igenom blöjan och hela baletten, ska det va' ska det va' rejält).
Efter morgonbajset går vi upp & tvättar oss, klär på oss & sen sitter hon alltid i sin babysitter och snackar en massa medans jag äter frukost. Och efter någon timme är hon trött igen & vill sova, och där är vi nu :-) Hon ligger i vagnen och sussar & här sitter jag.

Jag ska dock strax göra mig iordning, vi ska över till mina föräldrar idag & låna tvättmaskinen. Jag & baby har missat tvättstugetiden två ggr nu, slarvers! ;-)

Just det, imorgon kommer det en ny kategori här på bloggen. Nämligen "Vikten". Imorgon avslutar jag min smekmånad som jag har haft nu sen Lykka föddes, nu är det dags att försöka få tillbaka min kropp & börja träna :-) Men eftersom jag inte är någon våg-människa (hatar att ställa mig på vågen), tänker jag börja mäta mina mått istället. Och eftersom jag även behöver en rejäl spark i arslet & något som sporrar mig ordentligt, tänker jag börja mäta mig & lägga upp mina mått på bloggen varannan vecka. Det ni! ;-) Tänker dock inte börja träna på gym förrän jag har varit på återkoll hos BM den 22:a feb, känns tryggare att börja med sånt när man vet att allt är okej. Men det blir långpromenader & rätt kost fr.om imorgon och jag är så peppad! Mitt mål är att vara nöjd med min kropp i Maj, för då har vi nämligen storslagna planer ;-)

Nähä, dags att börja dagen!
Så här fin är Lykka idag förresten, dock är det inte lätt att ta kort på henne när hon har så mycket att berätta med både armar, ben & munnen som går i ett ;-)Kläderna köpte jag & baby på H&M :-)