Kärlek är för dom, dom som har tur.


Jag vet, jag är totalt värdelös. Skittråkig & meningslös. Jag uppdaterar nästintill aldrig min blogg längre. Tar mig liksom inte tid & dessutom är det svårt att koncentrera mig på att få ner något brilliant när jag har baby hos mig varje dag. Och...jag umgås ju bara med honom när jag inte jobbar, så vad finns det att skriva egentligen.. Jag kan mala på om hur lycklig jag är, men då finns det väl risk att ni spyr som läser det *flin* Men lycklig, det är jag. Lyckligast. Jag har aldrig mött en människa som han förut. Har aldrig träffat någon som är så otroligt underbar & som ger mig den där känslan som jag har när jag är med honom. Komiskt att vi kände varandra för flera år sen, det känns inte så. Men å andra sidan var vi ju inte dom vi är idag. Jag var 14-16 & han var runt 20. Småglin helt enkelt. Dessutom var vi mestadels fulla tillsammans, men vi har alltid haft ett gott öga till varandra, för jösses vad vi hånglade förr! Haha.

Igår när han kom hem från jobbet gjorde han mig sådär glad att jag inte kunde sluta le. Han gav mig två paket, bara sådär. I första paketet var det Caroline Af Ugglas skiva - den köpte han bara för att han vet hur mycket jag tokälskar "Snälla snälla". I andra paketet var det Thåströms senaste skiva - den köpte han för att jag nån gång sagt att hans skivor vill jag ha orginal, inte brända. Vilken underbar karl jag har. Dessutom hade han köpt Läppsyl för att mitt gick sönder häromdagen. Han är verkligen uppmärksam om allt vilket får mig att förstå hur otroligt mycket han älskar mig. Vilket känns skönt, eftersom jag älskar honom mest av allt. [Carolines skiva var tokskön btw!]. Dessutom hade han med sig tacos ingredienser hem, så det blev mums-middag!

Ikväll ska vi sova i hans lägenhet i Brandbergen. Vi är typ aldrig där & jag har frågat honom ifall han inte saknar sin lägenhet, men icke. Det har nog att göra med att han har en innebonde som inte gärna plockar undan efter sig, så det ser verkligen ut som en ungkarls-lya. Mig gör det inget, jag trivs att ha han hos mig & det känns nästan som att han bor här. Han har en egen nyckel och en egen byrå där han har sina kläder. Men jag längtar tills vi skaffar oss en egen lägenhet...Jag längtar till mycket, jag vill göra allt tillsammans med honom.

Thåströms skiva finns det en sån otroligt vacker låt [förutom "bara om min älskade väntar" som han gör på ett sätt som ger en rysningar från tårna till hårsäckarna]. Låten heter "Över sundet" & den får mig att tänka på en gammal vän till mig. Någon som fanns där i så många år, men som jag inte längre har någon kontakt med alls. Jag tänker nästan aldrig på personen ifråga, men när jag hörde den här låten kopplade jag den genast honom. Vi har gått igenom så mycket tillsammans att jag aldrig kommer att glömma honom helt. Vissa minnen har bleknat totalt, medans andra alltid kommer att finnas i bakhuvudet.Om du ska över sundet , nån gudsförgäten kväll
vill du ta med en hälsning till nån väldigt speciell
vill du ge henne mina bästa, och säg till henne sen
att jag alltid varit stolt över att vara hennes vän
säg att några av dom dar som vi hade med varann
var några av de bästa som jag nånsin haft
och säg att jag är ledsen för alla fel som blev
men att inget enda av dem var menat som nån slags elakhet

säg allt det där från mig
säg allt det där från mig

du förresten glöm inte å säg att, det finns saker som hon sagt
som jag alltid ska ta med mig, hon kunde va så briljant
o säg att jag tycker det behövs många fler som hon
hon bär en doft av nåt som är större
och du förresten en sak till kan du komma ihåg
jag vet hon tror mitt hjärta är en död o iskall sten
säg att inget kunde vara mera fel än just det
det är bara att om jag skulle gett allt det hon ville ha
skulle ingenting av det hon älskade
från början till slut blivit kvar

säg allt det där från mig

och jag vet hon letar efter nåt enkelt o nåt rent
jag vet hon längtar efter nåt aldrig jag kunde ge
men säg att jag hoppas hon hittar nån som kan
säg att jag hoppas hon hittar nån som håller henne varm