Myror i benen.


Igår hade jag blivit beodrad av min baby att bara ta det lugnt efter en massa magknip som höll på hela tisdagen. Men jag förstod själv att det bara var en massa gaser där inne som inte kom ut (det börjar bli trångt i magen på mig), och mycket riktigt. När jag fått igång magen kändes det genast mycket bättre! Tror nog att jag blev likblek i ansiktet när mamma frågade mig på IKEA om det inte var värkar jag kände... Hur ska jag veta? Haha. Men som sagt, mina tarmar har blivit fösta åt sidan nu p.ga av Pyret & det var där det kurrade och höll på så kunde efter förstå efter en stund att det var tarmarna som var i uppror.
Jag frågade mamma lite lätt om inte värkar gör ont i nedre delen av magen, typ mens-magen? "Nej, dom känns i HELA magen & går ut till ryggen". Jippie. Känns alltid skoj att veta vad man har framför sig.

Hur som helst, tog det inte lugnt många minutrar igår. Morgonen började ju som jag skrev med att El-tomas kom hit, det blev tokbra med fläkten & belysningen ovanför bänken! Sen fick jag städa undan efter honom. Och eftersom jag ändå var i farten då så började jag skruva ihop vårat nya soffbord. Det tog sin lilla stund, men snyggt blev det! Passar mycket bättre än det vi hade tidigare :) Sen började jag färga håret & under tiden det satt i diskade jag och började med middagen. (Därimellan hann jag sätta upp tavlor ovanför Pyrets säng & krokar på väggen).
Gjorde kassler i ugn med kokt potatis, blev hur smarrigt som helst!
Men när baby kom hem & vi hade ätit la jag mig på sängen och tittade på han när han fick jobba. Han satte ihop byrån inne i sovrummet. Det tog ungefär 1,5 timme för honom utan paus! Så mycket småbitar till en möbel har jag aldrig sett förut, ett under att han inte behövde gå ut & hugga ner träet själv.
Men det blev jätte fint & byrån passade jätte bra bredvid skötbordet, så är mycket nöjd över mitt köp!

Men idag SKA jag inte göra många knop. Jag ska strax kila iväg till affären & handla allt klart till middagen (blir tacogratäng idag) & se om det finns någon bra film att hyra. Sen ska jag gosa ner mig i soffan och bara fisa :)

Ska kika lite på nätet också efter något smarrigt som jag kan baka nästa vecka. Bullar är redan givet, men vill ha något mer. Jag & baby tänkte nämligen handla i helgen och lika bra jag har allting nerskrivet och klart då annars glömmer jag väl hälften som vanligt *flin*
Baka ska jag göra eftersom jag fyller år snart. Halvvägs till 50, det ni!Våran nya soffa är poppis i hela familjen ;)