Måndag 110228


Så var helgen över igen & som vanligt gick den alldeles för fort.
I fredags var ju jag & baby alldeles ensamma hela kvällen, lillskruttan var hos mormor & morfar och hade det mysigt :-) I samma veva som dom hade hämtat henne blev det alldeles för tomt, tyst & jag började sakna henne i hela kroppen. Men efter en stund satte jag mig ner & bara njöt av tystnaden och när baby kom innanför dörren njöt vi av varandras sällskap. Bara han & jag. Så himla mysigt! Såklart att vi saknade Lykka, emellanåt tog vi fram mobiltelefonerna och bara tittade på kort & pratade om henne, men vi passade helt klart på att bara vara Johanna & Janne för en kväll :-) Nästa gång det bara blir han & jag är när vi ska på Dropkick Murphys i April & det ser vi också fram emot!


Mitt fina halsband som jag fick av baby i fredags <3

I lördags var en riktig seg dag då vi bara tog en kort promenad till affären & sen tillbringades hela dagen inomhus med pizza, godis och mys framför Melodifestivalen (som för övrigt var riktigt bra denna gång tyckte jag).
Igår var vi iväg till Eskilstuna med mina föräldrar. Vi gjorde ett stopp hos min kusin, men där var inte jag speciellt social eftersom lillan ville ha mat *flin* Sen drog vi vidare & stannade vid en restaurang och åt, för att slutligen åka till min älskade farmor. Det var lika roligt som vanligt att se henne & inom en snar framtid ska jag fråga ifall jag och Lykka får komma & vara hos henne några dagar. Vore supermysigt! :-)

Den här veckan ska jag & baby börja träna på gym, med start ikväll. Eftersom jag förmodligen är den mest orutinderade gymmerskan på den här planeten, krävde jag att vi skulle gå samtidigt första gången så att jag inte gör bort mig totalt ;-) Så vi går förbi & lämnar lillan en timme hos mamma under tiden, sen i fortsättningen får vi gymma turvis så att en alltid är hemma med henne såklart :-)
Det ska bli hur skönt som helst att sätta igång på allvar nu. Jag ska köpa Nutrilette på hemvägen också, skulle aldrig falla mig in att börja dricka såna helt istället för att äta eftersom jag ammar & vet hur viktigt det är att jag får i mig ordentligt. Men däremot kan jag helt klart byta ut något mål om dagen & det är det jag har i tanken.

Och apropå mat så ska jag äta lunch nu när lillskruttan sover i sängen & gosar med sin nalle. Hon älskar sin snuttefilt och drar alltid den nära ansiktet, ibland PÅ ansiktet också. Och på andra sidan av hennes huvud brukar jag alltid sätta en nalle så när hon vrider på sig gosar hon in ansiktet där också. Hon är så söt min lilla älskling :-)


Lillskruttan brukar gymma hon också ;-) Hon har blivit jätte duktig med att hålla i grejer! I helgen låg hon med den där skallran i handen i över en halvtimme. Hon tittar på den, smakar på den & skakar den - så duktig!

Ser ni förresten vilken cool body hon har på sig? Dropkick Murphys! Från världens bästa Lina såklart ;-)
Nästan så vi får ta med henne på konserten nu så hon får rocka loss hon också *flin*