Hemma igen.


Nu har vi kommit hem ifrån Flaggvik. Lika skönt som det var att vara där, lika skönt var det för oss att komma hem. Borta bra men hemma bäst helt enkelt! Och nu ska vi inte fara runt något mer denna semeser, en vecka har vi kvar att bara vara. Visst kommer vi att hitta på små äventyr över dagen, men vi ska sova i våra egna sängar & oj så skönt det ska bli ;-)

Nyss när jag badade Lykka så ställde hon sig upp igen. Hon tittade på mig, tog tag i kanten & ställde sig upp på fötterna. Hon har ställt sig upp två ggr nu under veckan i Flaggvik också, missade givetvis båda ggr eftersom jag låg & sov men det är galet hur duktig hon har blivit! Och det häftigaste av allt är att höra hur hennes ordförråd växer. Nu i badet t.ex tog hon upp en badleksak i vardera hand, sträckte fram den ena till mig & sa "ka-ka". Även om hon säger det om det mesta, så märker man på henne att hon är så medveten om allting och vill att jag ska titta på det hon hade i handen.

Jag uppdaterar mer imorgon. Nu ska jag ta en dusch, skrubba mig rent på kroppen med en skrubbhanske, göra hårinpackning, smörja in mig & sen gosa ner mig i soffan och titta på film med min karl. Vi ska se "Life as we know it" - har bara hört positivt om den så det ska bli spännande!