Mot grannlandet.

Ikväll går båten på Östersjön mot grannlandet, drygt en vecka i Finland väntar & här hemma packas det för fullt. Jag började igår redan, men tycker liksom aldrig att man blir riktigt klar...? Förmodligen har vi med oss alldeles för mycket grejer, men hellre det än för lite ;-) När man reser med två småttingar blir det lite att tänka på, och speciellt med en 2,5-åring som behöver stimulans oavsett väder. Regnkläder & gummistövlar är med iallafall, och en hel påse med leksaker som pennor & papper, laga mat-prylar, spel os.v Sen har vi med oss poolen & andra badgrejer som vi givetvis hoppas få användning av :-)

Resan ska bli mest intressant, en liten korv som vanknar 1-2 ggr per natt för mat. Hoppas på att han väljer att knorra lite innan och inte "tryckt-på-panikhunger-knappen"-gallskriket kommer. Haha! Men men, vi kan alltid sova nån timme i huset när vi kommer fram om vi är trötta efter resan :-)

Mannen ser fram emot att träffa sin gamla mormor & hon längtar efter sitt barnbarn och att få träffa sitt andra barnbarnsbarn för första gången, såklart. Jag tycker det ska bli mysigt att vistas på landet en vecka, nära till stranden, en stor trädgård & god finsk Karhu såklart ;-)

Konserten i lördags var bra. Ljudet sög dock hästpung & det är egentligen skandal på en ny stor arena med en publik på 56.000 pers att ljudet var under all kritik. Men Maiden var bra & kvällen med min fina man var hur mysig & rolig som helst! God dricka och en massa skratt, bara han & jag <3

Nu blir det inget bloggande på en vecka, så sköt om er & njut ordentligt av sommaren!

https://cdn2.cdnme.se/757060/6-3/pic_51e3deeaddf2b35f8e350c5c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/757060/6-3/pic_51e3def09606ee1066ad3e5c.jpg" class="image">