Nygammalt gym.

Dom har hållt på med utbyggnad på gymmet i några veckor och idag när jag kom dit var det klart. Det var SÅ fint och SÅ mycket större! Jag blev helt lyrisk när jag kom in och insåg att träningen hädanefter kommer att bli så mycket enklare. Det har känts så kompakt där inne med maskiner, träningsbänkar och vikter på en liten yta. Men med vikterna i ett rum, maskinerna till överkropp i ett annat och löpbandet/crosstrainers i ett annat blir det kanon! :-) Övervåningen är densamma med maskiner för ben/rumpa och även boxningssäckar & roddmaskiner. 

Eftersom det varit så kompakt och givetvis alla karlar samlas vid vikterna (discokroppar hörde jag häromdagen när man bara tränar överkropp, lät så roligt!), har jag gärna inte hängt där med biffarna. Jag har kört min cardio och resten på underkroppen samtidigt som jag kört med gummiband och pilatesbollen. Det sistnämnda tänker jag fortsätta med nån gång ibland eftersom det är en rolig träning, men idag kunde jag utnyttja hela gymmet på ett annat sätt och jag var så slut i armar/axlarna att jag skakade när jag skulle sätta in nyckeln i skåpet i omklädningsrummet.
Tummen upp! :-) Så roligt!

Nu under ledigheten har jag inte tränat som vanligt, det har blivit tre pass på gymmet och två pw's. Långt ifrån bra men bättre än inget. Så länge jag inte har gått upp i vikt, vilket jag inte tror eftersom jag inte vräkt i mig skit, är jag nöjd. Mina 10 kg innan nyår känns ganska kört, men det förstod jag redan för någon månad sedan. Att vara sjuk halva hösten har ju inte direkt hjälpt mig, men åtta kilo trots sjukdomar är jag nöjd med. OCH - inte att glömma, jag tränar framför allt för att må bra! Nu kommer jag faktiskt i min garderob igen, så även om jag inte är helt nöjd med vikten och kroppen, så är fokus på mitt mående med träningen. 

Nu är det ett halvår kvar till sommaren och mitt största mål är ju att trivas i bikini till skillnad mot förra året när jag helst ville gömma mig i vassen efter Liam. Ingen rolig känsla och tänker aldrig känna så igen. 
Ett halvår är lång tid och jag tvekar inte en sekund på att jag kommer klara det. Har planer lite framöver på hur jag ska underlätta mitt mål, men mitt främsta fokus ligger i träningen och att som vanligt, äta hälsosamt och endast äta skit en dag i veckan.

Nytt år om drygt ett dygn och det ska helt klart gå i hälsans tecken för min del! :-) Men det känns skönt att i år slippa nyårslöftet om att börja träna, utan att faktiskt bara kunna säga att jag ska FORTSÄTTA träna! :-)

Det var en solig promenad till gymmet idag. Man blir nästan lite chockad nu för tiden när solen kikar fram...