Morgonträning & tips!

Hade inga problem med att komma upp ur sängen imorse efter en god natts sömn :-) Sju vaknade jag av ljuvlig musik från Liams säng, vi gosade till halv åtta innan vi gick in till lillsmurfan.

Efter en proteinshake & en celcius till frukost, gick jag på en pw efter dagislämning. 4 km blev det och 30 minuters träning här hemma med vikter, gummiband & pilatesbollen :-)

Det mesta som har med tränings tillbehör att göra är oftast väldigt dyrt. Protein, redskap, kläder os.v. Men Rusta brukar ha bra priser på redskap så i helgen åkte vi dit för att se om vi kunde hitta något att ha här hemma. Och till våran tur hade dom annonsvaror på mer än hälften av träningsredskapen vilket gjorde att det var ännu billigare, tack för det :-) 179:- kr för en väska med vikter upp till 15 kg, 49:-kr för en träningsmatta & 79:-kr för ett gummiband. Som hittat!
Vi har även köpt proteinpulver & det gjorde vi på gymgrossisten den här gången. Runt 550 kr för 4 kg, mer än hälften av vad det brukar kosta. Och en platta Celcius har vi köpt att dela på (12 var) och det billigaste stället att köpa det på är på Willys. Så nu har ni fått lite tips på billigt träningstillbehör, alltid uppskattat! :-)

Nu ska jag slänga in en maskin tvätt & plocka lite här hemma medans lillkorven sover.