Årets sista dag.

Idag är det den sista dagen på 2012 & när vi vaknar imorgon är det början på något nytt! Jag tycker att januari är en fruktansvärt tråkig månad egentligen, men att vi är på "rätt sida" av året då vi går mot ljusare tider & då lillasyster faktiskt snart är här - gör ju det hela lite bättre så klart :-) Tänk att det snart är vår! Tänk att vi då är fyra i familjen. Och tänk att jag då blivit faster till en liten pojke - vad mycket fantastisk förändringar som kommer att ske nästa år!

Och när jag ser tillbaka på året som gått gör jag det med glädje. Jag tog tag i mig själv, med träning & kost och allt vad det innebär och började må så bra som jag aldrig tidigare mått, så härligt! Sommaren kom & en oväntad, men glad, överraskning på stickan blev det som visade att vi var gravida! Större chock har jag nog aldrig fått ;-)
Semestern var härlig, dock kunde vi fått bättre & varmare sommar. Men vi norpade iallafall åt oss sommarens sista vackra dag den 25:e augusti då vi gifte oss & jag blev fru Kuusela.
Jag började på nytt jobb & Fisan började på dagis, vilket resulterar i en höst med mycket förkylningar som avlöst varandra. Jag tycker det känns så skönt att hon spenderat mindre tid där under vintern & hoppas att hon byggt upp sitt immunförsvar lite inför nästa år.

I det stora hela har vi varit friska & glada och det är huvudsaken! <3

Kvällen blir lugn då jag börjar känna mig risig. Hostar & är febrig. Inte för att vi hängt i takkronan även om jag varit frisk direkt ;-) Nyår är inte samma sak som den var när man var yngre, jag firar den helst med familjen och nåt gott att äta & dricka. Och precis så blir det i år! :-)

Jag önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR & hoppas att ni får en fantastisk kväll!