Regnet vräker ner.Mina planer om att gå ut på eftermiddagen blev ganska förstörda då dom mörka molnen tog över hela himmelen. Och det tog inte lång tid från att vi vaknade till att det började regna, vilket det fortfarande gör.


Lykka visade dock ganska tydligt att hon tyckte att vi skulle gå ut, flera gånger sprang hon till hallen & hämtade mina skor för att placera dom vid mina fötter. Och gjorde hon inte det, så sprang hon ut till hallen, pekade på sandleksakerna & ropade "Dääähhh"! Haha. Skruttfia <3 Jag hatar dagar som den här, dagar när man inte har den vanliga energin att lägga ner på henne. När man knappt orkar gå ur sängen, samvetet äter upp en inifrån. Helt onödigt egentligen, jag vet ju att hon också behöver ha en lugn dag då & då och att det inte är något hon mår dåligt över. Men ja, vem har sagt att känslor är logiska? ;-)


Hon somnade iallafall efter två sekunder som vanligt. Hon fick ju lite ny energi när baby kom hem från jobbet, han busade & sprang med henne som en tok som vanligt så hon blir ju trött oavsett hon är inne eller ute.


Jag känner mig fortfarande trött i både huvudet & kroppen, halsen gör ont emellanåt och kroppen likaså. Jag har låtit bli att ta Alvedon eller Ipren i hopp om att det verkligen ska bryta ut om det är det som är tanken. Men det lär väl visa sig. Helst av allt hoppas jag givetvis att jag vaknar imorgon efter en god natts sömn och är frisk!
Vill ta en morgonpromenad, gå ut och få frisk luft och röra på mig. Jag fullkomligt hatar såna här dagar. Suck!


Baby är iväg & tränar och skulle stanna till vid nån butik och handla en vaniljkesella åt mig, mums. Så det väntar jag på, sen ska jag nog krypa ner i sängen och titta på "Unga mödrar". Jag har missat en massa avsnitt så har en del att ta igen nu :-) Givetvis avslutar jag med att läsa boken jag håller på med (Jag älskar dig inte). Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den....? Har kommit längre än halvvägs men känner mig bara frustrerad på kvinnan i handlingen och förbannad på mannen. Får se hur den artar sig...


(Skruttfian ute i regnet för några veckor sedan. Att hoppa i vattenpölar är bland det bästa som finns, och att ha på sig sina gummistövlar älskar hon! )