10 månader.

Idag är det lillemans 10-månaders dag. Hurra hurra hurra! Grattis älskade barn ❤️ Du är den finaste lilla pojken i hela världen. 

Den här månaden har det sagt boom! i hans utveckling. Han har lärt sig att åla & krypa efter månader av övning. Han sätter sig själv från liggande ställning på golvet, han har ställt sig upp mot möbler  & hans mun går i ett. Mest säger han "titta titta", klappar händerna & dansar så fort det spelas en melodi. Han är fortfarande väldigt glad och nöjd över det mesta, men säger ifrån om det är något han inte vill eller ropar på mig eller pappa när han vill komma upp. Sömnen har varit lite si & så med, p.gs utvecklingsfasen såklart. Han äter allt som kommer i hans väg & gapar stort så fort han ser någon annan äta. Han är oerhört duktig vid påklädning och hjälper till med armar, ben och t.om fingrarna när vantarna ska på. Så duktig!

Älskade, underbara, snälla, kloka & GLADA unge - tack för att du finns ❤️


Efter gårdagen som vi spenderade med momme & moffa (efter jobb & dagis såklart), i Skärholmen och sen hemma hos dom - så sov lilleman hela natten och fram till åtta imorse. Och åh vad skönt det var för alla! Lykkis vaknade även hon kl. 8 & sen mös vi i sängen till kvart i nio. Efter frukost och en lugn morgon tog vi bussen ner på stan, handlade lite och sen gick vi hem till Cicci och grabbarna. 
Lykka och Zache lekte mest hela tiden, och vi tog hand om bebbarna och snackade skit. Söta lilla Valle hade vuxit så mycket sen sist och är precis som dom två andra grabbarna i sällskapet en stor kille ❤️ 4 månader och redan nio kilo.

Efter lekstunden kom baby och hämtade oss, vi åkte och handlade och sen åt vi middag. Liam sover nu och Lykkis sitter i badet. Sen ska vi bädda ner oss framför en film och njuta av att det är fredag och helg. Imorgon har jag sovmorgon som vanligt (längtar!) och sen väntar gymmet. 

Trevlig helg!Kommentera här: