Tisdag.


Igår klockan 15 hade jag tid hos Calle på House Of Pain här i stan för en tatuering. Baby överraskade mig för några månader sen med det som present eftersom han visste hur länge jag velat ha den.
Fick vänta i en timme innan det slutligen blev min tur, han hade hamnat lite efter i schemat och körde klart hela bröstkorgen på en tjej. Under den timmen hann jag såklart bli ännu mer nervös och trodde ett tag att jag skulle pruppa på mig ;-) Ringde och pratade med Joakim som lugnade mig lite iallafall.
Calle var verkligen hur skön kille som helst, och så duktig! Han ritade upp hela svalan själv utefter vad han hörde att jag gillade och ville ha på tidsbokningen för nån månad sen, färgerna blev klockrena och han var snabb (snabbare än vad han trodde själv). Så efter en timme och femton minuter satt den där! (Ja, det gjorde ONT!). Men gud så nöjd jag blev, hade aldrig anat att den kunde bli så otroligt fin! Calle är numera min nya tatuerare, utan tvekan :-)

Idag är fisan på dagis igen efter en vecka hemma p.ga sjukdom. Hon hade bråttom att tjoa hejdå och att springa in till sina kompisar. Lilleman ligger och vilar nu, ska strax göra detsamma. Han är frisk, men fortfarande lite hostig och snuvig. Dock har han fått fyra nya tänder, så sömnen verkar ha blivit bättre (peppar peppar).Imorse klev han upp kvart över åtta, jag försov mig till tjugo i åtta och väckte fisan då. Normalt går vi upp halv åtta när det vankas dagis :-) Vi var en trött familj idag med andra ord ;-)

På torsdag blir vi barnlediga i två dagar, barnen ska mysa och busa hemma hos momme o moffa, lykka längtar så hon spricker och det var bland det första hon berättade för sin fröken imorse, haha.Hon räknar dagarna och det märks att hon behöver det den här gången verkligen, våra utan mamma o pappa alltså ;-) Och hänga med sina bästisar <3
Jag och baby ska bara vara, verkligen bara vara. Vi ska träna, sova och äta gott. Vi längtar vi också :-)

Igår passade vi på att vara ute på för förmiddagen när det var så fint väder. Lekte lite på lekparken och sen handlade vi festisar och såpbubblor och satte oss i gräset och njöt. "Nu har vi solparty " så fisan. Haha. Och Liam vandrade runt barfota i gräset, det är lycka det :-)
Kommentera här: