Stackars lillkorven.

Liam har det så jobbigt nu med ett kliande tandkött. Han vet inte vad han ska ta sig till emellanåt & biter tag i allt han kommer åt (mest handen sin eftersom den är tillgänglig hela tiden, han suger på underläppen & tuttar så hårt på nappen att det ser ut som nappen vuxit fast i ansiktet på han när han sen spottar ut den. Men snäll som han ät säger han inte ett ord. Han gnäller inte, är inte ledsen & skriker definitivt inte.
Svårt att komma till ro och vila på dagen har han däremot. Det blir 20-minuters vilor för det mesta & sen hojtar han till att han är vaken igen.

På kvällskvisten var det dock inte svårt för han att somna, jag gav han en iskall napp direkt från frysen som bedövar det värsta i munnen så sen somnade han gott.

Jag tycker mig se och känna att han är svullen på höger sida i underkäken så det är nog en liten tand på väg :-) Lykka hade det precis lika jobbigt dagarna innan tanden kom igenom tandköttet, så jag hoppas det är samma för honom. För hans egen skull <3

Imorgon åker vi ut på landet till stugan vi lånar av svärmors pojkvän. Ska bli riktigt härligt! Vi struntade i att åka idag så regnet stod som spön i backen & någon större lust att vara i en liten stuga med två barn fanns liksom inte ;-) Så vi har myst hela dagen idag här hemma, lillpruttan har haft enbart trosor på sig hela dagen & gått omkring och ätit kakor och bara fisit.
Men imorgon har dom lovat sol igen så då åker vi!

Kommentera här: